Мачка Тејлор Свифт богатија од њеног дечка фудбалера!

Певачица Тејлор Свифт (34) већ неко време има попуњен распоред због турнеје, а своје слободно време воли да проводи са своје три мачке које је назвала Бенџамин Батон, Мередит Греј и Оливија Бенсон. Према Форбсовојј листи најбогатијих љубимаца, која је објављена на страници АллАбоутЦатс.цом прошле недеље, Оливија је процењена на око 97 милиона долара и трећи је најбогатији љубимац на свету.

Забава 08.01.2024 | 18:50
Мачка Тејлор Свифт богатија од њеног дечка фудбалера!

Певачица Тејлор Свифт (34) већ неко време има попуњен распоред због турнеје, а своје слободно време воли да проводи са своје три мачке које је назвала Бенџамин Батон, Мередит Греј и Оливија Бенсон. Према Форбсовојј листи најбогатијих љубимаца, која је објављена на страници АллАбоутЦатс.цом прошле недеље, Оливија је процењена на око 97 милиона долара и трећи је најбогатији љубимац на свету.

mačka OlivijaФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Мачка Оливија новац је зарадила након што се неколико пута појавила у споту Тејлор Свифт, а има и властиту линију производа, појавила се у неколико реклама за брендове као што је Нед Снеакерс.

Trevis KelcФОТО: ЈАМИЕ СQУИРЕ / ГЕТТY ИМАГЕС / ПРОФИМЕДИА

Тревис је неколико пута током интервјуа знао да прича о својој плати те рекао да зарађује премало. Највише пара зарађује од спонзора, а с клубом Чифс има потписан уговор од 57.25 милиона долара. Уговор укључује загарантирани новац у вредности од 22.75 милиона долара уз годишњу плату од око 14 милиона долара.

(Курир.рс/<а хреф="хттпс://www.24сата.хр/схоw/мацка-таyлор-сwифт-богатија-је-од-келцеа-њена-се-вриједност-процјењује-на-97-милијуна-957188" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Индеx.хр)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

09.01.2024 11:30

Која Фукара а народ сто је обогати је јос веца фукара.

ОДГОВОРИТЕ