Mačka Tejlor Svift bogatija od njenog dečka fudbalera!

Pevačica Tejlor Svift (34) već neko vreme ima popunjen raspored zbog turneje, a svoje slobodno vreme voli da provodi sa svoje tri mačke koje je nazvala Bendžamin Baton, Meredit Grej i Olivija Benson. Prema Forbsovojj listi najbogatijih ljubimaca, koja je objavljena na stranici AllAboutCats.com prošle nedelje, Olivija je procenjena na oko 97 miliona dolara i treći je najbogatiji ljubimac na svetu.

Zabava 08.01.2024 | 18:50
Mačka Tejlor Svift bogatija od njenog dečka fudbalera!

Pevačica Tejlor Svift (34) već neko vreme ima popunjen raspored zbog turneje, a svoje slobodno vreme voli da provodi sa svoje tri mačke koje je nazvala Bendžamin Baton, Meredit Grej i Olivija Benson. Prema Forbsovojj listi najbogatijih ljubimaca, koja je objavljena na stranici AllAboutCats.com prošle nedelje, Olivija je procenjena na oko 97 miliona dolara i treći je najbogatiji ljubimac na svetu.

mačka OlivijaFOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Mačka Olivija novac je zaradila nakon što se nekoliko puta pojavila u spotu Tejlor Svift, a ima i vlastitu liniju proizvoda, pojavila se u nekoliko reklama za brendove kao što je Ned Sneakers.

Trevis KelcFOTO: JAMIE SQUIRE / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Trevis je nekoliko puta tokom intervjua znao da priča o svojoj plati te rekao da zarađuje premalo. Najviše para zarađuje od sponzora, a s klubom Čifs ima potpisan ugovor od 57.25 miliona dolara. Ugovor uključuje zagarantirani novac u vrednosti od 22.75 miliona dolara uz godišnju platu od oko 14 miliona dolara.

(Kurir.rs/Index.hr)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milojko

09.01.2024 11:30

Koja Fukara a narod sto je obogati je jos veca fukara.

ODGOVORITE