Sneki godinama nosi titulu koja joj ne pripada ipak nije najviša pevačica!

Snežana Sneki Babić godinama nosi titulu najviše pevačice sa najdužim nogama na estradi, međutim navodno su ispred nje dve koleginice.

Zabava 29.04.2024 | 18:55
Sneki godinama nosi titulu koja joj ne pripada ipak nije najviša pevačica!

Naime, devedesetih je Sneki Babić harala javnom scenom i od tada je mnogi smatraju pevačicom koja prednjači po visi i dužini nogu u odnosu na koleginice. Međutim, sa 180 cm mogu se pohvaliti i Lepa Brena i Jovana Tipšin, dok sim za jedan centimetar beži Lepa Lukić.

Među mlađim pevačica titulu najviše nosi Katarina Grujić, a visoko drugo mesto na listi zauzela je Ćana sa 183 cm, piše Telegraf.

Ipak, ubedljivo prvo mesto ponela je Tijana Dapčević koja je visoka 184 cm.

Snežana Babić, SnekiFOTO: MARINA LOPIČIĆ

Podsetimo, pevačica Snežana Babić Sneki gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, a poznato je da se 2009. razvela od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića. Od tada, svoje emotivne partnere nikada nije predstavljala javnosti, a nedavno je istakla da i nakon kraha nije izgubila veru u brak.

- Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu da kažem - rekla je Sneki jednom prilikom za "Grand online", pa otkrila i da je protivnik alkohola.

Snežana Babić, SnekiFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Ne konzumiram alkohol. Nikada kada sam vozila nisam popila ni kap alkohola. Ponekad volim neku dobru čašu vina, ali to je veoma retko.

(Kurir.rs/Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar