Снеки годинама носи титулу која јој не припада ипак није највиша певачица!

Снежана Снеки Бабић годинама носи титулу највише певачице са најдужим ногама на естради, међутим наводно су испред ње две колегинице.

Забава 29.04.2024 | 18:55
Снеки годинама носи титулу која јој не припада ипак није највиша певачица!

Наиме, деведесетих је Снеки Бабић харала јавном сценом и од тада је многи сматрају певачицом која предњачи по виси и дужини ногу у односу на колегинице. Међутим, са 180 цм могу се похвалити и Лепа Брена и Јована Типшин, док сим за један центиметар бежи Лепа Лукић.

Међу млађим певачица титулу највише носи Катарина Грујић, а високо друго место на листи заузела је Ћана са 183 цм, пише Телеграф.

Ипак, убедљиво прво место понела је Тијана Дапчевић која је висока 184 цм.

Snežana Babić, Sneki<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: МАРИНА ЛОПИЧИЋ

Подсетимо, певачица Снежана Бабић Снеки готово никада не говори о свом приватном животу, а познато је да се 2009. развела од немачког бизнисмена српског порекла Радомира Стојановића. Од тада, своје емотивне партнере никада није представљала јавности, а недавно је истакла да и након краха није изгубила веру у брак.

- Испуњена сам у смислу неке лепе љубавне енергије. Све мора са мером да се ради. Трудим се да увек будем стабилна, па и у том смислу. Волим и вољена сам, ето то могу да кажем - рекла је Снеки једном приликом за "Гранд онлине", па открила и да је противник алкохола.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2017/07/27/19/1249111_снеки_фф.јпг?вер=1714383244" алт="Снежана Бабић, Снеки" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

– Не конзумирам алкохол. Никада када сам возила нисам попила ни кап алкохола. Понекад волим неку добру чашу вина, али то је веома ретко.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4384841/годинама-носи-титулу-која-јој-не-припада-снеки-ипак-није-највиса-певацица-на-естради-вец-она-са-184-цм">Курир.рс/<а хреф="хттпс://www.блиц.рс/забава/снеки-бабиц-носи-титулу-која-јој-не-припада-ова-певацица-је-највиса-на-естради/x1yзнд0" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар