Снежана Ђуришић за празник рада добила батине од мајке!

Снежана Ђуришић открила је да је одувек волела Први мај и присетила се како је овај празник проводила у детињству.

Забава 01.05.2024 | 18:33
Снежана Ђуришић за празник рада добила батине од мајке!

- Сећам се када сам била мала за 1. мај сестра и ја смо добијале нову гардеробу и лепе хаљине. Онда нас мама лепо обуче и ми идемо са другарицама, али морале смо пазити да се не испрљамо. Сећам се једног Првог маја да сам добила од маме по гузи и то сам запамтила пошто сам се у свој тој новој гардероби испрљала - присетила се Снежана.

Подсетимо, недавно се појавила лажна вест о томе како је Снежанин партнер, доктор Вања Милошевић преминуо, а певачица није крила колико ју је ова вест потресла.

Vanja Milošević, Snežana Đurišić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- На интернету се појавио лажни наслов са лажном вешћу о смрти мог партнера, коју сам ја наводно чула док сам наступала и свако слово тог наслова је лаж. Док покушавам да саберем мисли од беса, без престанка ме контактирају забринути пријатељи и чланови Вањине и моје породице, врло узнемирени. Не желим ни да помислим шта би било да је Вањина мајка прочитала овај малоциозни наслов и како би то утицало на њено здравље - рекла је она тада између осталог.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4385773/успомена-из-детињства-за-1-мај-коју-никада-неце-заборавити-снезана-дјурисиц-за-празник-рада-добила-батине-морале-смо-да-пазимо">Курир.рс/<а хреф="хттпс://гранд.нова.рс/звезде-гранда/снезана-дурисиц-анегдота-за-1-мај/" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Гранд)

Коментари / 0

Оставите коментар