Тропиц Бамбини маратон увертира у овогодишњи Вивиа Рун&Море Wеекенд фестивал

У Бању Луку овог прољећа враћа се Тропиц Бамбини маратон који ће бити прва од трка које ће се одржати у оквиру овогодишњег Вивиа Рун&Море Wеекенд фестивала и то у суботу, 03.06.2023.  

Република Српска 02.06.2023 | 15:35
Тропиц Бамбини маратон увертира у овогодишњи Вивиа Рун&Море Wеекенд фестивал

Трка је намијењена дјеци узраста од двије до седам година, а трчаће се на стази дугој 640 метара, у двије старосне категорије, од двије до пет и од шест до седам година. 

Новитет овогодишњег Тропиц Бамбини маратона је локација – окупљање малишана је на платоу испред Бањалучке арене, а трчаће се кроз новоуређени парк Младен Стојановић, са почетком трке у 17 часова. 

„Доброг расположења, витаминског освјежења и забавног програма неће недостајати. И ове године, као и претходних, очекујемо велики одазив јер, осим добре забаве, драго нам је да се кроз манифестације овог типа популаризује рекреативно бављење спортом и међу најмлађим генерацијама,” навела је Александра Марковић, ПР трговачког ланца Тропиц.

Након завршене најслађе трке у Бањој Луци, све учеснике очекују заслужене медаље, поклони спонзора и забавно аниматорски програм.

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар