Туга преголема: "Шта ће нам кућа, када дјеце нема..."

У Терористичком акту који је вечерас око поноћи целу Србију дигао на ноге, смртно је страдало осам лица, међу њима и брат и сестра М.П. и К. П.

Србија 05.05.2023 | 02:39
Туга преголема: "Шта ће нам кућа, када дјеце нема..."

Несрећне родитеље Зорицу и Сашу П., трагично убијених брата и сестре полицајцу умирују и задржавају их док они у јауцима траже да виде децу.

Оно што додато потреса је чињеница да су тела убијених М.П. и К.П још на путу.

Претпоставља се да форензичари посао приводе крају, али агонија родитеља је језива.

Родбина и комшије их моле да пођу кући која је од центра селе око пола километра, међутим оно то одбијају.

Како јавља репортер Новости, говоре шта ће им кућа кад деце нема.

Упркос хладноћи и поодмаклој ноћи нико се не разилази. Мештани чекају да сазнају више званичних информација. И посебно, да ли полиција коначно има убицу у рукама.

Подсећамо, како су "Новости" раније објавиле у пуцњави у терористичком акту у Младеновцу убијено је чак осам људи, а тринаесторо је рањено. Седморо је у критичном стању.

(<стронг>Новости) Фото: Новости 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Пуки 18

05.05.2023 01:04

Полицијо, овог морате ухватити живог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муп

05.05.2023 07:11

Нису га ни требали хапсити, под прво, а под друго, увести одмах хитне мјере, 1. Забрана моб. телефона у сколама, 2. Дјеци младјој од 14 година забрана користења андроид телефона, интернета и друствених мреза, 3. Телевизија, забрана емитовања ријалитија и таквих глупости од 06,00 - 24,00 цасова. Коме се гледа, нек устаје по ноци, И само појацати механизам контроле овога свега. Да се мало уведе ред

Name

Ре

05.05.2023 07:24

Све почиње друственим навикама од медија до институција. Представљање силедјија,старлета,злочинаца итд. Све то гради погрешно разумјевање у друству гдје се злочини представљају као побједа а злочинци хероји, гдје се лази и обмане презентирају јавно као тобожња истина. Млади људи су отровани и незнају висе ста је морално а ста болесно.

Name

@МУП

05.05.2023 13:18

А како би било да ти код куце својој дјеци одредис какве справе могу да користе и ста гледају на телевизији? Не схватам људе који криве друствене мрезе и тв програм за проблеме у друству. Моја дјеца не гледају телевизију, рјесили смо то тако сто немамо кабловску уопсте. Пратим све сто моја дјеца раде на интернету и ако ми се несто не допада, то се забрани. Могу добити објасњење, али не могу добити приступ нецему сто је непримјерено. Ради свој посао ако си вец одлуцио да имас потомство. Засто би моје дијете имало некаква законска ограницења, само зато сто је другим родитељима мрско да своји дјецу васпитавају и контролису? Ти си родитељ, а не дрзава, ако ти смета задруга укинес је лијепо у својој куци као сто сам ја урадио.

Name

МД

05.05.2023 01:22

Насиље смо популаризовали, криминалне подвиге криминалаца на тв, смо романтизовали, а дугогодишњи осуђеници нам на јавним сервисима дају животне савјете. Зато нам је мечка заиграла пред вратима. Наравно да је крива власт која је све то дозволила и правила се мртва и још их није срамота када кажу да систем није омануо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јад и туга

05.05.2023 02:56

ПА ЉУДИ МОЈИ ОВО НЕМА НИГДЈЕ ,,КАКВО БЕЗАКОЊЕ ВЛАДА,,ОТКУД ТОЛИКО ОРУЗЈЕ НА ДОХВАТ РУКЕ МАНИЈАЦИМА,,СТА РАДИ ПОЛИЦИЈА ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

05.05.2023 03:29

Чему ово води,има ли краја овом злу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга

05.05.2023 04:06

Колико год је тешко суочити се са истином И погледати јој у очи, ово само посљедица стања у друштву И стандарда које су поставили политичари у задњих 30-ак година. Узори су нам највећи лоповови И криминалци, звијезде су нам особе из задруга И парова, славимо људе који су осуђени за тешке ратне злочине, на ТВ промовишемо крканлук И некултуру а предсједник нам псује јавно к'о кочијаш И вријеђа кога год стигне. И онда се чудимо на посљедице. Криви смо ми.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yyy

05.05.2023 04:07

теско богу са нама какисмо то

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

05.05.2023 05:36

ШТА ЈЕ ОВО ГОСПОДЕ БОЖЕ. ОД ПРЕКЉУЧЕ ИМАМ ОСИЈЕЋАЈ, РУЖАН, ТУЖАН, ДА ЈЕ ЗА НАС СРБЕ ПОЧЕЛА НОВА ИСТОРИЈА. 3О ГОДИНА СВОЈУ ТРАДИЦИЈУ РУШИМО. СВЕ РУЖНО УВОЗИМО СА ЗАПАДА. СИСТЕМ ЈЕ ТО РАШИРЕНИХ РУКУ ПРИХВАТАО. СВЕ ТРЕБА МИЈЕЊАТИ. ТУГО ГОЛЕМА, ПА ЗАР ОДМАХ ИСТО ЗЛО. МЛАДИ НИСУ КРИВИ. НЕГО МИ СТАРИ И СИСТЕМ. ИЗ ВИШЕ РАЗЛОГА РАСПАД ЈЕ ПОРОДИЦЕ, ГДЈЕ СВЕ СЕ СВЕ ЛИЈЕПО РАЗВИЈА. СА ЉУБАВЉУ ВЕЛИКОМ. А НЕ ЗЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

05.05.2023 07:34

и наравно, опет нема одговорности издајника Вуцица и остале свите....Никаквих пропуста нема са њихове стране...не дај Бозе да би неко гао оставку из моралних разлога...ево лика и дјела Вуцица, фаворита Јелене Тривиц, нека се угледа на њега????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој овако

05.05.2023 07:46

Није вријеме за прозивке.Сви смо ми кривци у овом случају.Пустимо политику,окренимо се,прво Богу,па онда једни другима. И праштај брате.

Name

Срз проблема

05.05.2023 07:50

Мислим да си рекао довољно и потпуно промасио разумјевање свега сто се назалост десава насем народу.Стоп мрзњи !

Name

Уб

05.05.2023 14:48

,,Овако" Кога ти браниш,коме се подсмехујеш. Ко су за тебе убице? Зашто спомињеш Вучића и Јелену,борце против криминала.Бојиш се ово двоје,зашто? Зашто мржња поштених носиоца власти,а они милионери што који се обогатише на муци народној. Шта са њима?