Потпуни распад Партизана у Милану, Армани славио

Кошаркаши Партизана поразом су завршили мини турнеју по Италији, пошто су вечерас у Медиоланум форуму изгубили од Арманија резултатом 76:62, у оквиру 28. кола Евролиге.

Спорт 09.03.2023 | 22:38
Потпуни распад Партизана у Милану, Армани славио

У Милану је вечерас виђена врло чудна утакмица, у моментима је деловало као да су две аматерске екипе истрчале на паркет, и кошаркаши Милана и кошаркаши Партизана су доносили катастрофалне одлуке у нападу, лако су испадали у одбрани, а екипе су се редом смењивале у вођству, све до краја треће деонице.

Дефинитвно је и умор чинио своје, пошто је ритам играња паклен, али сада, не треба тражити изговоре.

Црно-бели су врло агресивно ушли у меч, стекли су осетљиву предност у првој деоници, пре свега захваљујући Пантеру, али се домаћи тим вратио у живот у другој четвртини, и од тада смо гледали егал на паркету. Час је један, час други тим водио.

Нису били расположени кошаркаши Партизана у нападу, у одбрани су се ствари колико толико држале под контролом, али у нападу паметних решења није било. Шут их није служио, чему сведочи чињеница да су изабраници Жељка Обрадовића након 20 минута игре постигли свега 29 поена.

Држали су се играчи Парног ваљка у игри све до краја треће деонице, кад су кошаркаши домаћег тима кренули да користе грешке гостију, шут је прорадио, а предност је расла, па је Армани у једном моменту на почетку имао и +16.

Нису се предавали црно-бели, борила се чета Жељка Обрадовића до самог краја, али ипак до нове победе у Евролиги се ипак није могло.

Најефикаснији у победничком тиму био је Били Берон са 14 поена, док је Дејвис завршио меч са 12 поена.

У тиму Партизана истакао се Пантер са 15 поена, Ексум је постигао 11, а Лесор 10 поена.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар