Данас слаба киша, у вишим предјелима слаб снијег

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ прије подне и током дана слаба киша ће наставити да пада на југу и захватиће Сарајевско-романијску регију и Горње Подриње, а слаб снијег ће падати у брдско-планинским предјелима.

Република Српска 03.03.2023 | 08:27
Данас слаба киша, у вишим предјелима слаб снијег

У осталим крајевима биће претежено суво, а слаба киша је могућа још само понегдје на сјеверу током поподнева.

Увече се очекује престанак падавина.

Дневна температура ваздуха износиће од три до девет, на југу до 12 степени Целзијусових, у вишим предјелима од нула, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб и промјенљив.

У Републици Српској и ФБиХ јутрос је облачно са кишом у Херцеговини, по котлинама има магле, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура вазуха у 8.00 часова: Бјелашница минус четири степена, Ливно минус један, Гацко, Дринић, Калиновик, Мраковица, Хан Пијесак и Чемерно нула, Соколац, Бугојно и Дрвар један, Сребреница и Зеница два, Бањалука, Добој, Вишеград и Тузла три, Бијељина и Зворник четири, Билећа пет, Мостар шест, Неум осам степени Целзијусових.

Висина сњежног покривача: Дринић 37 центиметара, Мраковица 35, Чемерно и Хан Пијесак 25, Калиновик и Кнежево 20, Мркоњић Град 12, Невесиње и Соколац 10, Рибник девет, Шипово осам, Нови Град пет, Сребреница четири, Рудо два и Вишеград један центиметар. 

(Срна) Фото:Архив

Коментари / 0

Оставите коментар