Саша Видић извређао Чекићку па поменуо Цецине и Бренине перике!

Вербални рат између Саше Видића и Андреане Чекић после петогодишње паузе, по свему судећи, поново се закухтава и прети да постане још бруталнији него 2018, кад је данима пунио новинске ступце.

Забава 25.01.2023 | 17:37
Саша Видић извређао Чекићку па поменуо Цецине и Бренине перике!

Иако је певачица у недавном интервјуу истакла да је модном креатору опростила све увреде које је тада упутио на њен рачун, Видићу је јако засметало то што га она опет помиње и повезује са Светланом Цецом Ражнатовић, с којом више није у пријатељским односима.

 
Andreana Čekić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

Наиме, Андреана је истакла да више увреде не прима к срцу и да ништа и не очекује од Саше јер је он "увредио и Цецу, која га је хлебом хранила и издржавала".

- Кад сам схватила да је овај посао саткан од талента, труда, али и шоу-бизниса, њега сам бацила у ту трећу фиоку, где је све дозвољено. Не примам више увреде к срцу. Особа која је била спремна да увреди оног ко га је хлебом хранио, могу слободно рећи и издржавао... Мислим на Цецу, јер знам да је тако било, шта даље рећи? Ја нисам била присна с њим, били смо сарадници. Кад сам долазила из Беча, знала сам за њега јер је радио са Цецом, зато смо започели сарадњу. Лепо ме је облачио, било је и промашаја некад. Али није све до њега, некад је било и до мене. Имао је он лепе резултате док је био нормалан. Аутоматски знам да је особа која није задовољна собом - бучна. То кажем из личног искуства - рекла је Андреана за Свет.

Saša Vidić
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

Ова певачицина изјава је толико изнервирала Видића да је, кад смо га позвали за коментар, одмах почео да сипа увреде.

- Ма нек та Чекићка п**и к**ац. Лаже к**ва да смо били сарадници. Долазила ми је у атеље свако јутро, драмила и молила да буде јефтиније. Небитна је она, више не постоји. Она мене није малтретирала док смо радили, могла је само да смрди више или мање. Каже да ме је ставила у трећу фиоку? Да ли она има три фиоке у мозгу? Нема она то. Она је једна сељанка. Проста. Шта ћу ти ја, жено, што су те држали затворену у хладном складишту хипермаркета? Била си толико гадна да су те оставили тамо чисто да те држе. Ајде, бре, ћути и врати се тамо одакле си потекла. Бедо - поручио јој је Саша.

Креатор је рекао и да Чекићки помоћи нема.

Saša Vidić
ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

- Нема њој помоћи. Нема ништа. Она је лице оперисала, удала се, а онда ју је муж бацио у ђубре и идемо даље. Зашто Андреана више не носи перике у Дубаију? Многе велике звезде су опоравиле своју косу и више не морају да носе перике - Лепа Брена, Цеца и Лепа Лукић... Андреана мора и даље јер је гадна и јер носи перике из порно-шопа. Свака будала сада ужива у Дубаију. Она нема пара да буде сваки дан у неком екстраскупом хотелу - завршио је Видић.

Позвали смо певачицу како бисмо чули њен коментар поводом Видићеве изјаве, али њен број телефона је био недоступан.

 

Подсетимо, рат између бивших сарадника букнуо је кад ју је Саша извређао у једном модном жирију назвавши је "Грданом", као и да је "измислила трудноћу због маркетинга", а она му је узвратила рекавши му да је "Цеца помогла да се не угуши у свом измету".

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар