Ухапшена четири младића због напада у Илиџи

Сарајевска полиција је идентификовала и ухапсила четири особе осумњичене за напад на групу Београђана у једном хотелу на Илиџи, потврђено је за Клиx.ба.

Босна и Херцеговина 15.01.2023 | 10:08
Ухапшена четири младића због напада у Илиџи

Они се терете за кривично дјело насилничко понашање.

Ухапшени су Е. Б. (рођен 2003. године настањен на подручју општине Нови град Сарајево), А. Т. (рођен 1996. настањен на подручју Илиџе), Х. Д. (рођен 1995. настањен на подручју Илиџе) и Е. Х. (рођен 2000. настањен на подручју Вогошће).

Они су смјештени у просторије за задржавање лица лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево и над истим ће се током дана извршити криминалистичка обрада.

Под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево полицијски службеници Управе полиције настављају даљи рад на расвјетљавању и документовању свих околности везаних за јучерашњи догађај у којем је једна особа лакше повријеђена испред хотела на Илиџи, током одржавања интернационалног турнира за дјечаке у малом фудбалу.

Огласили су се бројни званичници из БиХ и Србије који су осудили овај догађај. Градоначелница Сарајева Бењамина Карић се одмах састала са гостима који су нападнути на Илиџи, а немили догађај је осудио и премијер КС Един Форто.

(Клиx фото: Аваз)