Нема потребе да за сада уводимо нове ковид мјере

Предсједник Александар Вучић сматра да није потребно да се ковид пропуснице уводе на дуже, али да ће свакако послушати љекаре и премијерку Ану Брнабић.

Република Српска 22.11.2021 | 15:45
Нема потребе да за сада уводимо нове ковид мјере

Он је рекао да су бројеви почели да падају, да је стање боље него прије мјесец дана, као и да се очекује да за 10 дана буде још боље.

"У овом тренутку бројеви најспорије падају у Новом Саду, у Београду много брже, али су у Београду нешто раније и отишли горе брже. Падају ти бројеви и у овом тренутку немамо проблема у болницама у овом тренутку, тако да не мислим да су потребне нове мере, али увек сам спреман да саслушам Ану и лекаре и епидемиологе", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара у Новом Саду.

Према његовим ријечима, докле год имамо корона вирус, ситуација је тешка, али не види разлог да се размишља о новим мјерама.

"Да ли ћемо да имамо понављање проблема у јануару и фебруару или марту не знам, али у међувремену морамо да покушамо да вакцинишемо што већи број људи, да заштитимо бар животе тих људи колико је могуће. То је једини посао који имамо, друге лекове набављамо и увек смо први у набавци лекова који су важни", рекао је Вучић.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Борац

22.11.2021 17:42

Вуци дал си цуо да се у Братунцу отворила јавна кухиња за бебе? Ето кога ти подрзавас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Морал

22.11.2021 20:43

Дали ови знају да је Р,Српска прва у свијету по смртности,а ни Србија није далеко.Дали це ико одговарати.Како овоме нw досади да аw меса у све,па има ли ико у овој земљи да је струцан за било ста осим Вуцица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дали це одговарати

23.11.2021 18:05

Они одакле је потекао вирус? Или побјегао?

ОДГОВОРИТЕ