Nema potrebe da za sada uvodimo nove kovid mjere

Predsjednik Aleksandar Vučić smatra da nije potrebno da se kovid propusnice uvode na duže, ali da će svakako poslušati ljekare i premijerku Anu Brnabić.

Republika Srpska 22.11.2021 | 15:45
Nema potrebe da za sada uvodimo nove kovid mjere

On je rekao da su brojevi počeli da padaju, da je stanje bolje nego prije mjesec dana, kao i da se očekuje da za 10 dana bude još bolje.

"U ovom trenutku brojevi najsporije padaju u Novom Sadu, u Beogradu mnogo brže, ali su u Beogradu nešto ranije i otišli gore brže. Padaju ti brojevi i u ovom trenutku nemamo problema u bolnicama u ovom trenutku, tako da ne mislim da su potrebne nove mere, ali uvek sam spreman da saslušam Anu i lekare i epidemiologe", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Novom Sadu.

Prema njegovim riječima, dokle god imamo korona virus, situacija je teška, ali ne vidi razlog da se razmišlja o novim mjerama.

"Da li ćemo da imamo ponavljanje problema u januaru i februaru ili martu ne znam, ali u međuvremenu moramo da pokušamo da vakcinišemo što veći broj ljudi, da zaštitimo bar živote tih ljudi koliko je moguće. To je jedini posao koji imamo, druge lekove nabavljamo i uvek smo prvi u nabavci lekova koji su važni", rekao je Vučić.

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Borac

22.11.2021 17:42

Vuci dal si cuo da se u Bratuncu otvorila javna kuhinja za bebe? Eto koga ti podrzavas.

ODGOVORITE
Name

Moral

22.11.2021 20:43

Dali ovi znaju da je R,Srpska prva u svijetu po smrtnosti,a ni Srbija nije daleko.Dali ce iko odgovarati.Kako ovome nw dosadi da aw mesa u sve,pa ima li iko u ovoj zemlji da je strucan za bilo sta osim Vucica.

ODGOVORITE
Name

Dali ce odgovarati

23.11.2021 18:05

Oni odakle je potekao virus? Ili pobjegao?

ODGOVORITE