Од “Кошуте” на Јахорини остали су тањири и душеци

Предузеће „Енергоинвест“ из Источног Сарајева огласило је продају покретне имовине хотела „Кошута“ на Јахорини, а у цијену и стање ових ствари купци ће се моћи увјерити на лицу мјеста.

Република Српска 20.11.2021 | 10:26
Од “Кошуте” на Јахорини остали су тањири и душеци

Подсјетимо, „Кошута“, која је дио стечајне масе предузећа „Енергоинвест“, је саграђена 1983. године, а сада су на продају понуђени рачунари, телевизори, телефони и слични апарати из овог хотела.

Одлучили су и да продају, столове, столице, ормаре, ресторански намјештај, тањире, шоље, чаше, кашике, виљушке, здјеле, столњаке, пешкире, као и кревете, душеке, деке и други инвентар.

„Право учествовања имају правна и физичка лица која дођу на Јахорину у хотел „Кошуту“ 25.новембра ове године и на лицу мјеста, након увида у ствари и цијене , доставе продавцу понуду за предмете надметања“, истакнуто је у огласу.

Како је ЦАПИТАЛ раније објавио, предузеће „Термаг“ из Рогатице, које је власник истоименог хотела на Јахорини, купило је средином ове године ликвидирани хотел „Кошута“ на овој планини за око шест милиона марака.

Процијењена вриједност хотела „Кошута“ износила је осам милиона КМ, а према условима лицитације хотел није могао бити продат за мање од 70 одсто процијењене вриједности.

(Цапитал)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Векара

20.11.2021 10:12

Један унисте ,други позлате па у круг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

20.11.2021 12:14

Само уништавање немојте случајно шта доћи на ноге

Name

Скијас

20.11.2021 14:13

Било је и вријеме да га неко купи. Топ локација а русевина. Надам се да це то бити прелијеп хотел ко год да га је купио

Name

Само продајите

20.11.2021 15:48

Дабогда једног дана и гаце са себе продали.

ОДГОВОРИТЕ