Бијељина: Рањен припадник САЈ-а у пуцњави

Двије особе животно су угрожене након што су ноћас рањене у Бијељини, а међу њима је и припадник Специјалне антитерористичке јединице, потврђено је из полиције Бијељина.

Република Српска 05.11.2021 | 11:19
Бијељина: Рањен припадник САЈ-а у пуцњави

Ноћас око два часа ПУ Бијељина запримила је пријаву, да је у непосредној близини угоститељског објекта у Бијељини дошло до употребе ватреног оружја, након чега је патрола полиције изашла на лице мјеста, и затекла са повредама највјероватније од ватреног оружја лице  О.П. из Брчког и лице П.К. из Градишке, полицијски службеник Специјалне антитерористичке јединице, саопштено је из ПУ Бијељина.

"Оба лица су превезена у Медицински центар Бијељина, гдје се је дежурни љекар изјаснио да су лица животно угрожена. О свему наведеном обавјештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је овластио полицијске службенике Полицијске управе Бијељина да изврше увиђај и предузму друге мјере и радње", додаје се у саопштењу.

Оперативним радом на терену, прикупљеним чињеницама и доказима дошло се до података да је више лица са подручја Брчког физички напало лице С.Г. из Бијељине које је покушало да спријечи друго непознато мушко лице које је физички насрнуло на дјевојку у путничком аутомобилу.

Током наведене ситуације непозната мушка лица су употребила ватрено оружје пуцајући у правцу аутомобила, а због спречавања даљих последица по живот и тијело интервенисали су припадници Специјалне антитерористичке јединице, усљед чега је један повређен.

"Након спровдених мјера и радњи Окружном јавном тужилаштву у Бијељини биће достављен извјештај о постојању основа сумње да је извршено кривично дјело „ Изазивање опште опасности“, док је за лицима из Брчког расписана потрага у циљу проналаска и лишења слободе", наводи се у саопштењу ПУ Бијељина.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

БЛ

05.11.2021 11:43

Е јаке специјалне јединице у п.м.један специјалац рањен а нападаци побјегли,јел могуће?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГТИ

05.11.2021 13:01

Срам те било. Та дјевојка је могла бити твоја сестра или церка. Момци су ризиковали свој зивот

Name

Биља

05.11.2021 11:54

Откуда припадник САЈ-е да се нађе тако брзо на лицу мјеста, или је радио приватно као обезбјеђење кафанице? Гдје год је неки криминал, ту су умијешани и прсти полиције, све то они контролишу, криминалци су само марионете у њиховим рукама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лео

05.11.2021 13:58

Е вала права си мамлазкиња...па процитај теxт. цуј откуд припадник САЈ-а.на лицу мјеста.

Name

???

05.11.2021 12:13

Откуд полицајац у том инциденту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милидраг

05.11.2021 13:52

Па специјалци увијек обезбјеђују кафане а ови млади и паркинге и то у касну ноћ....

Name

Бијељинац

05.11.2021 12:21

Бијељина постаје полако да личи на град обрачуна банди што досад никад није била а зашто хмм ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

05.11.2021 12:25

Коме није јасно нека прочита два пута.???. Па боље би било да су рекли ко Радован ИИИ ,,Немамо појмаааа"

ОДГОВОРИТЕ
Name

МР.

05.11.2021 14:45

РАДНО ВРИЈЕМЕ КАФИЦА ЈЕ ДО 12Х,АКО ЈЕ ПОСЛИЈЕ 12Х.КОНЗУМИРАО ПИЦЕ И НАЛЗИО СЕ ГДЕ СЕ СЛУЗИ ПОСЛИЈЕ РАДНОГ ВРЕМЕНА ТУ ЈЕ ПОГРЕСИО И ТРЕБА САНКЦИЈА.А ВАТРЕНО ОРУЗЈЕ НОСИТИ А НИСИ НА ДУЗНОСТИ НА ЈАВНОМ МЈЕСТУ ОПЕТ ОДГОВОРНОСТ,А СТА СЕ ДЕСИЛО ТО НЕКА УТВРДИ ТУЗИЛАСТВО.ДА БУДЕ У РЕДУ И НЕ ПОГОРСА СЕ ЗДРАСТВЕНО СТАЊЕ .А ЗА ПОСАО ЦЕ ЛАКО.ТОЛИКО СА ПРАВНЕ СТРАНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

05.11.2021 16:00

Било би фино да се лаици као ти не баве правном страном догадјаја. Правна наука је јако децидна а ти си нанизао висе претпоставки и спекулисес јако субјективно са дозом нетрпељивости. Нити знас време, нити околности, нити актере, нити ко је био у слузби, само би да неког казнис. Нисам љубитељ САЈ. Али јос мање волим неуке филозофе.

Name

МР

05.11.2021 16:32

БОЈАНЕ ФИНО ТИ ПИСЕ И НА МЕДИЈИМА ИЗА 2Х.ПОСЛИЈЕ ПОНОЦИ И ДА НИЈЕ БИО НА ДУЗНОСТИ АКО НЕ ЗНАС ЈЕДАН ПРИПАДНИК САЈ НЕ МОЗЕ БИТИ НА ДУЗНОСТИ 400 КМ.ОД СВОЈЕ БАСЕ ЗАЛОЗАНИ.ТО МОГУ БИТИ ЛИЦА СИПЕ ОБЕ И ОСТАЛИХ БЕЗБЈЕДНОСНИХ АГЕНЦИЈА А САЈ ЗНАСЕ ЗА СТА СЛУЗИ .ЗА ТО ЈЕ НАДГЛЕЗНА ЛОК.ПОЛИЦИЈА ЦЈБ БИЈЕЉИНА ТЕЛ.ПРРЕСТАВИС СЕ И КОЛЕГЕ ДОДЈ..ЗАО МИ ЈЕ МОМКА АЛИ СВАКО КО ИМА ОРУЗЈЕ МОЗЕ ТАКО ПОСТУПИТИ А ЗАКОН ЈЕ ДЕУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

05.11.2021 20:44

Пре свега и даље спекулисес непровереним информацијама. Друго, САЈ је једна јединициа и делује у целој дрзави. Наравно да нема ста радити у бази. У бази се само обуцавају, неце тамо доци терориста. Коростите се информацијама из медија како вам одговара. Када вам нису на руку онда их орозивате за лази. Немојте глумити правнике. Није овде ствар ко це кога подрзати. Него у нацелу Легалитета. Свако овоастено лице је дузно прузити помоц. Зато и постоје. Да се окренуо и отисао, онда би га јавно разапели. Нисте реални. И даље нисам љубитељ САЈ.

Name

ПРАВНИК

05.11.2021 16:54

Подрзавам колегу магистра ,Ватрено орузје стоји тацно у закону када се употребљава .Опис возила рег.Таблице 122 и онда покусати спријецити инцидент до не додју овластена лица.То вази за све особе наравно и полицајце.ДРУГА СТРАНА КАЗЕ АКО ЈЕ ДЈЕВИЈКА ОЗЛИЈЕДЈЕНА ВАТРЕНИМ ОРУЗЈЕМ И ДАЉЕ У ЗИВОТНОЈ ОПАСНОСТИ ОПЕТ ОБАВЈЕСТИТИ ХИТНУ СЛУЗБУ И ПОЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Храбро срце

05.11.2021 21:55

Ове полицајце треба одликовати.Доказали су, да су увијек у слузби градјана и ако неки покусавају њихову храброст злоупотребити.Момак из Градиске, ван дузности, ризиковао зивот да застити дјевојку из Бијељине.Браво момци!

ОДГОВОРИТЕ