Сахрањен Новица Здравковић!

Новица Здравковић сахрањен је данас у 12 часова на Централном београдском гробљу.

Магазин 21.06.2021 | 17:28
Сахрањен Новица Здравковић!

Помену су присуствовали његова породица, супруга Јелена, син Душан као и многобројни пријатељи али и колеге са естраде. Породица је желела да популарног певача испрати мирно, без велике медијске помпе и гужве.

Стеван Анђелковић и Немања Николић и Мики Мећава, менаџер Бане Обрадовић дошли међу првима на опело.

Популарни певач преминуо је 16. јуна увече у болници услед дуге и опаке болести са којом се борио. Фолкер је скоро две деценије лечио канцер бешике али је нажалост болест била упорна и није успео да се избори са њом иако је имао операцију прошле године.

Новица је био ведрог духа, говорио је за једне новине да га болест не оптерећује, придржавао се правила и савета лекара, редовно одлазио на контроле а све остало је препустио Богу и здравственим радницима. Подсетимо Новица Здравковић написао је песму свом брату Томи " Уморан сам од живота" , имао је велике хитове а последња два албума доживела су невероватан успех. На Београдском сајму 2005. године одржао је највећи солистички концерт пред домаћом публиком.

Новица Здравковић неретко је истицао да је његов син Душан талнетнован за музику, али није желео да га пошаље у такмичење већ да буде кантаутор као његов отац и стриц.

(Телеграф.рс Фото: АТА имагес)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

21.06.2021 20:50

Лака ти земља легендо.

ОДГОВОРИТЕ