Вики о куми: Када сам била на дну Цеца је била уз мене!

Певачица Виолета Вики Миљковић и Светлана Цеца Ражнатовић дугогодишње пријатељство крунисале су кумством.

Забава 16.04.2021 | 20:25
Вики о куми: Када сам била на дну Цеца је била уз мене!

И док многи верују како нема правих пријатељстава на естради, Вики је једном приликом открила ко су још њени пријатељи поред Цеце. 

- Да, моје куме су биле ту, ако причамо о људима са естраде. Имам много пријатеља који нису из јавног посла. Немам их много, могла бих да их набројим на прсте једне руке. Онај ко каже да има на десетине пријатеља, он лаже или није свестан да му нису сви пријатељи. Ако можеш да их набројиш на прсте једне руке, онда си богат човек. Сматрам да сам богата у том смислу. Цеца и Сања Ђорђевић су куме које су увек ту, али и Саша Поповић, који ми је увек чувао леђа - рекла је Вики.

Вики је причала и о томе да јој нису увек цветале руже, већ да је након неког времена тек профитирала од овог посла.

 

- Нико не може све на почетку каријере да има. Полако. И ја сам имала у животу успона и падова. Ништа није било тако сјајно. Цветале су руже, али је било и трња, када сам се вукла по њему и када сам плакала и патила, када сам пропадала, била на дну. Али била сам и на врху. Све је један точак који се окреће. Ако се вратиш на врх, то значи да си успео - истакла је она својевремено . 

(Курир.рс/Блиц Фото: принтсцреен)

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

За Вики

16.04.2021 21:00

Е моја драга тако ти је у зивоту успони падови борба на све нацине тацно је да нема пријатеља осим мајке и дјеце свако је зивио неки тезак дио зивота све је добро док се здраво ниси сама има нас висе

ОДГОВОРИТЕ