Viki o kumi: Kada sam bila na dnu Ceca je bila uz mene!

Pevačica Violeta Viki Miljković i Svetlana Ceca Ražnatović dugogodišnje prijateljstvo krunisale su kumstvom.

Zabava 16.04.2021 | 20:25
Viki o kumi: Kada sam bila na dnu Ceca je bila uz mene!

I dok mnogi veruju kako nema pravih prijateljstava na estradi, Viki je jednom prilikom otkrila ko su još njeni prijatelji pored Cece. 

- Da, moje kume su bile tu, ako pričamo o ljudima sa estrade. Imam mnogo prijatelja koji nisu iz javnog posla. Nemam ih mnogo, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svestan da mu nisu svi prijatelji. Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovek. Smatram da sam bogata u tom smislu. Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvek tu, ali i Saša Popović, koji mi je uvek čuvao leđa - rekla je Viki.

Viki je pričala i o tome da joj nisu uvek cvetale ruže, već da je nakon nekog vremena tek profitirala od ovog posla.

 

- Niko ne može sve na početku karijere da ima. Polako. I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ako se vratiš na vrh, to znači da si uspeo - istakla je ona svojevremeno . 

(Kurir.rs/Blic Foto: printscreen)

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Za Viki

16.04.2021 23:00

E moja draga tako ti je u zivotu usponi padovi borba na sve nacine tacno je da nema prijatelja osim majke i djece svako je zivio neki tezak dio zivota sve je dobro dok se zdravo nisi sama ima nas vise

ODGOVORITE