Сећате ли се Доне из Чувара плаже?! Данас у 6. деценији је права бомба!

Америчка глумица и модел Дона Дерико (52) је најпознатија по улози Доне Марко у серији "Чувари плаже", која се емитовала од 1989. до 2001. године.

Забава 18.06.2020 | 22:31
Сећате ли се Доне из Чувара плаже?! Данас у 6. деценији је права бомба!

19 година након завршетка снимања серије ова атрактивна дама и даље изгледа младолико и секси, а недавно је усликана у савршеном издању.

Она се појавила на премијери филма "Папараци X-Посед" у Лос Анђелесу, па је шокирала присутне својим фантастичним изгледом у 53. години. Изгледа као да се уопште није променила од времена када је имала највећу популарност.

Обукла је црно одело и црне штикле, док је у први план ставила свој бујни деколте. Имала је препознатљиво плаву блајхану косу, а око врата је носила дијамантску огрлицу.

Славна Дона никада није скривала да се подвргла многобројним пластичним операцијама, а пре три године је била на затезању коже руку, липосукцији и затезала је стомак.

Признала је да је то урадила како би вратила своју познату фигуру коју је имала на снимању серије "Чувари плаже", а бројни фанови и мушкарци коментаришу да изгледа боље него икада.

Подсетмо, Дона се недавно скинула потпуно гола у хуманитарне сврхе.

Она је мало тога оставила машти када је храбро позирала без одеће, покривена само црвеном фарбом. 52-годишња глумица изгледала је дупло млађе, а показала је и затегнуто тело и облине.

Њено заводљиво фотографисање је организовано с добром намером, јер је она на пројекту сарађивала са хуманитарном организацијом у настојању да подржи жртве трговине људима.

Љубитељи секси фотографија могу да купе слику, док сав приход иде у хуманитарне сврхе.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Д О Н Н А Донна Д’Еррицо фигхтс фор тхе вулнерабле фор @ПаинтедПринцессПројецт. 100% оф профитс фром алл лимитед едитион принтс го то А21.орг то хелп ресцуе вицтимс оф хуман траффицкинг ароунд тхе wорлд, едуцате тхе вулнерабле, анд ресторе сурвиворс то ан индепендент лифе. Пурцхасе ат ПаинтедПринцесс.цом Пхото: @ницксаглимбени МУА: @леxиклеyла #ПаинтедПринцессПројецт #ПаинтедПринцесс #ДоннаДЕррицо #Саглимбени

Објава коју дели Донна Д'Еррицо (@доннадеррицо) дана

Извор: Телеграф.рс Фото: Профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар