Sećate li se Done iz Čuvara plaže?! Danas u 6. deceniji je prava bomba!

Američka glumica i model Dona Deriko (52) je najpoznatija po ulozi Done Marko u seriji "Čuvari plaže", koja se emitovala od 1989. do 2001. godine.

Zabava 18.06.2020 | 22:31
Sećate li se Done iz Čuvara plaže?! Danas u 6. deceniji je prava bomba!

19 godina nakon završetka snimanja serije ova atraktivna dama i dalje izgleda mladoliko i seksi, a nedavno je uslikana u savršenom izdanju.

Ona se pojavila na premijeri filma "Paparaci X-Posed" u Los Anđelesu, pa je šokirala prisutne svojim fantastičnim izgledom u 53. godini. Izgleda kao da se uopšte nije promenila od vremena kada je imala najveću popularnost.

Obukla je crno odelo i crne štikle, dok je u prvi plan stavila svoj bujni dekolte. Imala je prepoznatljivo plavu blajhanu kosu, a oko vrata je nosila dijamantsku ogrlicu.

Slavna Dona nikada nije skrivala da se podvrgla mnogobrojnim plastičnim operacijama, a pre tri godine je bila na zatezanju kože ruku, liposukciji i zatezala je stomak.

Priznala je da je to uradila kako bi vratila svoju poznatu figuru koju je imala na snimanju serije "Čuvari plaže", a brojni fanovi i muškarci komentarišu da izgleda bolje nego ikada.

Podsetmo, Dona se nedavno skinula potpuno gola u humanitarne svrhe.

Ona je malo toga ostavila mašti kada je hrabro pozirala bez odeće, pokrivena samo crvenom farbom. 52-godišnja glumica izgledala je duplo mlađe, a pokazala je i zategnuto telo i obline.

Njeno zavodljivo fotografisanje je organizovano s dobrom namerom, jer je ona na projektu sarađivala sa humanitarnom organizacijom u nastojanju da podrži žrtve trgovine ljudima.

Ljubitelji seksi fotografija mogu da kupe sliku, dok sav prihod ide u humanitarne svrhe.

 

Izvor: Telegraf.rs Foto: Profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar