Детаљи несреће у Шековићима: Жену повукла машина

Слађана Мијић (31) погинула је на радном мјесту у фирми "Дрињача" д.о.о. у Тишчи у Шековићима, када ју је, како сазнајемо, повукла дробилица за дрво.

Република Српска 19.02.2020 | 19:54
Детаљи несреће у Шековићима: Жену повукла машина

Несрећа се десила у уторак око 15 часова, када је радница обављала редовне послове у овом предузећу које се бави производњом намјештаја, брикета и грађе, а у једном моменту машина ју је повукла и несрећна жена се није могла спасити.

"Ми смо доживјели велику несрећу јер 32 године радимо и никад се ништа није десило. Преживјели смо велики шок", кратко нам је речено у овом предузећу.

Како је саопштено из Полицијске управе Зворник, по пријави несреће око 15.15 поступили су полицијски службеници из Шековића.

"Они су у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево вршили увиђај на лицу мјеста и предузимају се све даље мјере и радње с циљем документовања овог случаја", рекао је Миљан Бобар, портпарол ПУ Зворник.

Додао је да је о свему обавијештен и инспектор заштите на раду.

Исти дан и Полицијској станици Рудо око 00.20 пријављено је да је експлодирао котао у предузећу "Трејд-систем" д.о.о. у Рудом.

"Повријеђених особа на мјеста експлозије није било, док је на котлу наступила значајна материјална штета", навели су из Полицијске управе Фоча.

Додали су да је два дана раније уграђен нови котао, који је први пут пуштен у рад.

"О догађају је обавијештен дежурни поступајући тужилац надлежног тужилаштва, а увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Рудо заједно с инспектором за противпожарну заштиту и експлозивне материје у присуству вјештака машинске струке. Радимо на документовању и расвјетљавању овог догађаја", рекли су из Полицијске управе Фоча.

(Независне)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мерц

19.02.2020 21:49

ЗАСТО ЗЕНА НА ДРОБИЛИЦИ....ПА ДА ПРЕЗИВИ..А У ОПСТИНУ И СЛ. НИЈЕ ПОДОБНА..САУЦЕСЦЕ ПОРОДИЦИ .

ОДГОВОРИТЕ