ОК бенд обележио 20 година концертом у Сава центру!

Добро познати ОК бенд одржао је концерт ове суботе, 28. децембра, у крцатом београдском Сава центру, којим су прославили двадесет година од изласка првог албума.

Забава 29.12.2019 | 13:21
ОК бенд обележио 20 година концертом у Сава центру!

Први тактове песме "Ферари" подигли су на ноге дупке пун центар Сава. И тако непуна три сата, колико је трајао спектакуларан концерт ОК бенда у организацији "Камарад продукције".

Београђани су умели да одговоре на сјајну свирку познатих музичара, па су тако уз хитове "А у међувремену", "Око мене лете сви", "Три флаше", "Рано моја" и многе друге,  све време хорски певали. Упркос чињеници да је у суботу пао први снег у Београду, ни лоше време није омело поклонике њихове музике да уживају у познатим звуцима.

- Београд је наш град, много сам узбуђен и захвалан свима који су вечерас били са нама и показали нам колико нас воле. Хвала свима - није крио емоције на крају концерта фронтмен ОК бенда Горан Глухаковић.

Гости на концерту били су група Зана, иначе дугогодишњи Горанови пријатељи, али и његова братаница Ивана Глухаковић са којом момци из бенда имају дует. Ако је судити по посећености у центру Сава, Горан и момци не би погрешили ни да су се одллучили за Арену.

Извор: Телеграф.рс Фото: Иван Вучичевић

Коментари / 0

Оставите коментар