OK bend obeležio 20 godina koncertom u Sava centru!

Dobro poznati OK bend održao je koncert ove subote, 28. decembra, u krcatom beogradskom Sava centru, kojim su proslavili dvadeset godina od izlaska prvog albuma.

Zabava 29.12.2019 | 13:21
OK bend obeležio 20 godina koncertom u Sava centru!

Prvi taktove pesme "Ferari" podigli su na noge dupke pun centar Sava. I tako nepuna tri sata, koliko je trajao spektakularan koncert OK benda u organizaciji "Kamarad produkcije".

Beograđani su umeli da odgovore na sjajnu svirku poznatih muzičara, pa su tako uz hitove "A u međuvremenu", "Oko mene lete svi", "Tri flaše", "Rano moja" i mnoge druge,  sve vreme horski pevali. Uprkos činjenici da je u subotu pao prvi sneg u Beogradu, ni loše vreme nije omelo poklonike njihove muzike da uživaju u poznatim zvucima.

- Beograd je naš grad, mnogo sam uzbuđen i zahvalan svima koji su večeras bili sa nama i pokazali nam koliko nas vole. Hvala svima - nije krio emocije na kraju koncerta frontmen OK benda Goran Gluhaković.

Gosti na koncertu bili su grupa Zana, inače dugogodišnji Goranovi prijatelji, ali i njegova bratanica Ivana Gluhaković sa kojom momci iz benda imaju duet. Ako je suditi po posećenosti u centru Sava, Goran i momci ne bi pogrešili ni da su se odllučili za Arenu.

Izvor: Telegraf.rs Foto: Ivan Vučičević

Komentari / 0

Ostavite komentar