Трудна Надежда хитно превезена у болницу!

Некадашњу учесницу ријалити програма “Задруга”, певачицу Надежду Биљић стигли су нови животни проблеми, због чега она пролази кроз нову животну драму. Наиме, Надежда је у другом стању, а с обзиром на то да су се појавили проблеми њена мајка Славица дошла је у Београд и хитно је превезла у Ваљево где ће бити смештена у тамошњој болници.

Забава 27.12.2019 | 22:05
Трудна Надежда хитно превезена у болницу!

За портал Пинк.рс, Надежда Биљић, која је иначе на прагу петог месеца трудноће, открила је да је претрепла велики стрес и да је то један од узрока због чега су се појавили проблеми у трудноћи. Такође, она је истакла и да је плод много ниско у њеном стомаку.

“Идем у болницу! Мораћу да легнем вечерас, јер ми је беба јако ниско. Имала сам неки стрес и мораћу мало да одлежим. Идем сад за Ваљево, јако ми се слошило. Јутрос ми се слошило… Стрес, напор, све и свашта… Мораћу сад и да откажем свирке. У стомаку је, а већ ме зај*бава! Кад се роди то ће да буде хаос” – говори дрхтавим гласом Надежда.

Медији су пренели недавно и информацију да је трудна Надежда напустила стан у ком живи са дечком, такође некадашњим задругаром, Томом Панићем. Исто тако, шушкало се и да они тренутно немају довољно новца за живот.

“Јесте то тачно, али ето… То је нормална криза сваког пара на почетку везе и то су сви преживели, само што овај мој мора да лаје, а не може да ћути”, прича Надежда за Пинк.рс.

Извор: Стар / Пинк.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар