Trudna Nadežda hitno prevezena u bolnicu!

Nekadašnju učesnicu rijaliti programa “Zadruga”, pevačicu Nadeždu Biljić stigli su novi životni problemi, zbog čega ona prolazi kroz novu životnu dramu. Naime, Nadežda je u drugom stanju, a s obzirom na to da su se pojavili problemi njena majka Slavica došla je u Beograd i hitno je prevezla u Valjevo gde će biti smeštena u tamošnjoj bolnici.

Zabava 27.12.2019 | 22:05
Trudna Nadežda hitno prevezena u bolnicu!

Za portal Pink.rs, Nadežda Biljić, koja je inače na pragu petog meseca trudnoće, otkrila je da je pretrepla veliki stres i da je to jedan od uzroka zbog čega su se pojavili problemi u trudnoći. Takođe, ona je istakla i da je plod mnogo nisko u njenom stomaku.

“Idem u bolnicu! Moraću da legnem večeras, jer mi je beba jako nisko. Imala sam neki stres i moraću malo da odležim. Idem sad za Valjevo, jako mi se slošilo. Jutros mi se slošilo… Stres, napor, sve i svašta… Moraću sad i da otkažem svirke. U stomaku je, a već me zaj*bava! Kad se rodi to će da bude haos” – govori drhtavim glasom Nadežda.

Mediji su preneli nedavno i informaciju da je trudna Nadežda napustila stan u kom živi sa dečkom, takođe nekadašnjim zadrugarom, Tomom Panićem. Isto tako, šuškalo se i da oni trenutno nemaju dovoljno novca za život.

“Jeste to tačno, ali eto… To je normalna kriza svakog para na početku veze i to su svi preživeli, samo što ovaj moj mora da laje, a ne može da ćuti”, priča Nadežda za Pink.rs.

Izvor: Star / Pink.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar