Бред Пит и Џенифер Анистон обновили пријатељство!

Бред Пит (56) и Џенифер Анистон (50) нашли су заједничи језик и поново постали пријатељи. Уживају у томе да подржавају једно друго после много година.

Забава 27.12.2019 | 21:27
Бред Пит и Џенифер Анистон обновили пријатељство!

О овим холивудским глумцима некада је причао цео град и били су проглашени за "златни пар Холивуда", а онда су се развели. Фанови сада желе њихово романтично помирење, али то се највероватније неће десити, јер су само добри пријатељи, иако су обоје поново сингл.

Бивши супружници су се развели 2005. године након што се Бред "упецао на удицу" Анђелине Џоли. Он се опет срео са Џенифер на једној журки у њеном дому у Лос Анђелесу ове године, а желе да обнове свој однос јер су пре свега одувек били сјајни пријатељи.

- Обновили су њихову конекцију и пријатељство након толико година, а и сада су обоје сингл - рекао је извор близак пару.

- Схватили су шта је битно у животу и с обзиром да су се толико волели некада, веома је лепо видети да обоје имају жељу да обнове пријатељство - додао је неименовани извор.

Изгледа да је разлог због којег су тако брзо изградили пријатељство тај осећај да могу да верују једно другом.

- Верују једно другом и воле чињеницу што једно другом чувају леђа, посебно у Холивуду где поверења и правог пријатељства скоро да уопште нема - закључио је извор.

Бред и Џенифер су се венчали у јулу 2000. године и након пет година су се развели, јер се Бред заљубио у Анђелину на снимању филма "Господин и госпођа Смит". Џенифер је и раније говорила колико је тај развод био лош по њу, али време је ишло у њену корист, залечила је срце и сада су се опет срели као слободни људи.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар