Bred Pit i Dženifer Aniston obnovili prijateljstvo!

Bred Pit (56) i Dženifer Aniston (50) našli su zajedniči jezik i ponovo postali prijatelji. Uživaju u tome da podržavaju jedno drugo posle mnogo godina.

Zabava 27.12.2019 | 21:27
Bred Pit i Dženifer Aniston obnovili prijateljstvo!

O ovim holivudskim glumcima nekada je pričao ceo grad i bili su proglašeni za "zlatni par Holivuda", a onda su se razveli. Fanovi sada žele njihovo romantično pomirenje, ali to se najverovatnije neće desiti, jer su samo dobri prijatelji, iako su oboje ponovo singl.

Bivši supružnici su se razveli 2005. godine nakon što se Bred "upecao na udicu" Anđeline Džoli. On se opet sreo sa Dženifer na jednoj žurki u njenom domu u Los Anđelesu ove godine, a žele da obnove svoj odnos jer su pre svega oduvek bili sjajni prijatelji.

- Obnovili su njihovu konekciju i prijateljstvo nakon toliko godina, a i sada su oboje singl - rekao je izvor blizak paru.

- Shvatili su šta je bitno u životu i s obzirom da su se toliko voleli nekada, veoma je lepo videti da oboje imaju želju da obnove prijateljstvo - dodao je neimenovani izvor.

Izgleda da je razlog zbog kojeg su tako brzo izgradili prijateljstvo taj osećaj da mogu da veruju jedno drugom.

- Veruju jedno drugom i vole činjenicu što jedno drugom čuvaju leđa, posebno u Holivudu gde poverenja i pravog prijateljstva skoro da uopšte nema - zaključio je izvor.

Bred i Dženifer su se venčali u julu 2000. godine i nakon pet godina su se razveli, jer se Bred zaljubio u Anđelinu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Dženifer je i ranije govorila koliko je taj razvod bio loš po nju, ali vreme je išlo u njenu korist, zalečila je srce i sada su se opet sreli kao slobodni ljudi.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar