Шта је тениски судија рекао дјевојчици од 13 година?!

Италијански судија 13-годишњакињи: Веома си секси, је л' ти вруће?! Италијански тениски судија Ђанлука Москарела суспендован је од стране Асоцијације тениских професионалаца (АТП).

Тенис 03.10.2019 | 19:43
Шта је тениски судија рекао дјевојчици од 13 година?!
Москарела је направио низ ексцеса на челенџеру у Фиренци претходне недеље.

Он је током меча између Енрика Дела Валеа и Педра Соусе бодрио португалског играча док је Италијан био у тоалету, у паузи између сетова.

Охрабривао га је, говорио да би требало што пре да заврши меч и да му је вруће, али то није најгоре што је учинио током тог меча, а ни главни разлог суспензије и потенцијалног отпуштања.

Москарела је отпужен да се на непримеран начин обратио девојци задуженој за скупљање лопти.

"Јеси ли добро? Мени је вруће. Је л' теби вруће? Физички или емотивно? Фантастична си. Веома секси", наводно је рекао Москарела тинејџерки.

Девојка у питању не само да је тинејџерка већ, како тврди поједини светски медији, има 13 година.

"Свесни смо инцидената у којима је био укључен судија Ђанлука Москарела током меча између Педра Соусе и Енрика Дела Валеа на АТП челенџеру у Фиренци претходне недеље. Москарела је одмах (после тог меча) разрешен дужности везаних за тај турнир и брзопотезно је започета истрага. Он је, у међувремену, суспендован све док се истрага не заврши", наводи се у саопштењу АТП.

Москарела је тениски судија почео 2010. године, једно време је важио за једног од најбољих у свом послу, а власник је и "Златног беџа", највећег могућег признања за тениске арбитре.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар