Šta je teniski sudija rekao djevojčici od 13 godina?!

Italijanski sudija 13-godišnjakinji: Veoma si seksi, je l' ti vruće?! Italijanski teniski sudija Đanluka Moskarela suspendovan je od strane Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP).

Tenis 03.10.2019 | 19:43
Šta je teniski sudija rekao djevojčici od 13 godina?!
Moskarela je napravio niz ekscesa na čelendžeru u Firenci prethodne nedelje.

On je tokom meča između Enrika Dela Valea i Pedra Souse bodrio portugalskog igrača dok je Italijan bio u toaletu, u pauzi između setova.

Ohrabrivao ga je, govorio da bi trebalo što pre da završi meč i da mu je vruće, ali to nije najgore što je učinio tokom tog meča, a ni glavni razlog suspenzije i potencijalnog otpuštanja.

Moskarela je otpužen da se na neprimeran način obratio devojci zaduženoj za skupljanje lopti.

"Jesi li dobro? Meni je vruće. Je l' tebi vruće? Fizički ili emotivno? Fantastična si. Veoma seksi", navodno je rekao Moskarela tinejdžerki.

Devojka u pitanju ne samo da je tinejdžerka već, kako tvrdi pojedini svetski mediji, ima 13 godina.

"Svesni smo incidenata u kojima je bio uključen sudija Đanluka Moskarela tokom meča između Pedra Souse i Enrika Dela Valea na ATP čelendžeru u Firenci prethodne nedelje. Moskarela je odmah (posle tog meča) razrešen dužnosti vezanih za taj turnir i brzopotezno je započeta istraga. On je, u međuvremenu, suspendovan sve dok se istraga ne završi", navodi se u saopštenju ATP.

Moskarela je teniski sudija počeo 2010. godine, jedno vreme je važio za jednog od najboljih u svom poslu, a vlasnik je i "Zlatnog bedža", najvećeg mogućeg priznanja za teniske arbitre.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar