Флорида: На задњем седишту полицијског аута

Полиција на Флориди пријавила је необичан инцидент, секс двоје приведених на задњем седишту полицијског аутомобила.

Свијет 17.09.2019 | 10:12
Флорида: На задњем седишту полицијског аута
Није необично да полиција приведе неки пар због секса на јавном месту јер "крше јавни ред", али до сада нисмо чули да је неки пар имао секс пошто их је полиција привела и то на задњем седишту полицијског аутомобила.

Шериф у округу Насау на Флориди (САД) пријавио је баш такав случај и то између 31-годишњег Арона Томаса и 35-годишње Меган Монданаро.

Најпре их је уочио како ноћу возе мотоцикле без светала, замало изазвавши саобраћајну несрећу. Зауставио их је и када му се учинило да су "под дејством" (мирисали су на алкохол и имали закрвављене очи) одлучио је да их приведе у станицу, па их је сместио у полицијски аутомобил.

Приведени нису губили време на задњем седишту полицијског аута, већ су се одмах скинули и препустили страстима. Схвативши шта се дешава шериф је отворио врата и извукао полуголог Томаса из кола, али му се овај отео и дао у бекство.

Ухваћен је нешто касније како се крије иза оближње посластичарнице. Прекршајима које је направио додата је и крађа јер је побегао са полицијским лисицама на рукама.

(Агенције)
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хаха

17.09.2019 08:28

Само цепај нема цекања

ОДГОВОРИТЕ