Роналдо грцао у сузама због мртвог оца

– Никад нисам видио овај видео. Извини – емотивно је одговорио Роналдо након што је видио снимак и почео плакати.

Свијет 16.09.2019 | 14:25
Роналдо грцао у сузама због мртвог оца
У великом интервјуу који је Цристиано Роналдо дао Пиерсу Моргану у једном моменту показао је колико је осјетљив када је ријеч о породици, посебно о његовом оцу.

Њему је, наиме, приказан снимак оца, који прича о њему пред Европско првенство 2004. године у Португалу, који никада прије није видио.

Он је, грцајући у сузама, понављао како никада није видио ове кадрове.

Услиједило је питање шта му је најтужније када се сјети оца.

– То што сам успио бити број један, а да он не види ништа, да не види како примам награде.

Никада није видео колико си велики постао?

– Не, никада. Моја мајка је видјела, моја браћа, чак и мој најстарији син. Али мој отац није видио ништа – одговорио је Роналдо док су му очи биле пуне суза.



Број особа које о томе говоре: 1.107  

Подсјетимо, његов отац преминуо је 2005. године због болести јетре. Био је алкохоличар и пропустио је успон свог сина до звијезда, као и рођење унука, а очигледно је он веома болна теме за звијезду Јувентуса.

Роналдо је у овом интервјуу говорио и о проблему с којим се сусретао његов отац, који га је касније и коштао живота, јер му је јетра обољела због алкохола.

– Нисам познавао свог оца 100 посто. Он је био алкохоличар. Никада нисам причао с њим, да имамо нормалан разговор. Било је тешко – прича Роналдо.

Роналдов отац је преминуо када је Роналдо имао само 20 година. Никада није видио како осваја пет Лига шампиона и пет ”Златних лопти”, као ни титулу првака Европе с Португалијом.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мислим

16.09.2019 12:59

Дјеца испаштају због родитеља алкохоличара, тешко излазе на прави пут, некад, а можда никад не доживе срећу у правом смислу. Претужно је то, а све више младих људи, родитеља ужива у алкохолу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

16.09.2019 13:58

Алкохоличари су себични скотови! Ово за Роналда знам одавно. Нисам га нешто посебно симпатисао, због његове спортске надмености, али сам схватио да је ван спорта једна дубоко емотивна особа, која је много везана за читаву своју породицу. Бог му је дао да за њега зна читав свијет, али ће те трауме носити до краја живота.