"Лудачка" трка у Асену!

Пад Балдасарија и Маркеса и прва победа Аугуста Фернандеса! Аугусто Фернандес тријумфовао је у трци Мото2 категорије на Асену испред Бреда Биндера и Луке Маринија.

Остали спортови 30.06.2019 | 14:26
"Лудачка" трка у Асену!
Фантастична представа Мото "двојки" на холандском Асену коју су нам приредили Маркес, Балдасари, Биндер, Фернандес, Лути и остали сјајни возачи.

Сенку на сјајну трку бацио је инцидент у коме су учествовали Енеа Бастијанини и Ћави Виерхе, као и моменат у ком је Лоренцо Балдасари избацио и себе и Алекса Маркеса са трке.

Момак који је стигао као замена, Аугусто Фернандес, први је прошао кроз циљ и прославио своју прву победу у каријери и то на стази у холандском Асену. Јужноафркички возач Бред Биндер био је други, а на позицији три "ни крив ни дужан" завршио је Лука Марини.

Том Лути је тренутно први у шампионату, пошто је трку завршио као четвртопласирани, а досадашњи лидер Алекс Маркес због оног инцидента није завршио трку.

Сјајно је стартовао већ поменути Том Лути, као и Бред Биндер, који је убрзо преузео лидерску позицију и држао је прилично дуго. Потом је изгубио од Алекса Маркеса и иза њих се водила веома велика борба за победничко постоље.

Четири возача који су се борили не само за постоље него и за победу нису завршили трку и то су управо четири горе поменута возача, а Алекс Маркес је потпуно "полудео" и гурао Балдасарија који је био на земљи.

После трке уследио је спортски поздрав два возача, пошто ни један ни други нису имали лошу намеру.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар