"Ludačka" trka u Asenu!

Pad Baldasarija i Markesa i prva pobeda Augusta Fernandesa! Augusto Fernandes trijumfovao je u trci Moto2 kategorije na Asenu ispred Breda Bindera i Luke Marinija.

Ostali sportovi 30.06.2019 | 14:26
"Ludačka" trka u Asenu!
Fantastična predstava Moto "dvojki" na holandskom Asenu koju su nam priredili Markes, Baldasari, Binder, Fernandes, Luti i ostali sjajni vozači.

Senku na sjajnu trku bacio je incident u kome su učestvovali Enea Bastijanini i Ćavi Vierhe, kao i momenat u kom je Lorenco Baldasari izbacio i sebe i Aleksa Markesa sa trke.

Momak koji je stigao kao zamena, Augusto Fernandes, prvi je prošao kroz cilj i proslavio svoju prvu pobedu u karijeri i to na stazi u holandskom Asenu. Južnoafrkički vozač Bred Binder bio je drugi, a na poziciji tri "ni kriv ni dužan" završio je Luka Marini.

Tom Luti je trenutno prvi u šampionatu, pošto je trku završio kao četvrtoplasirani, a dosadašnji lider Aleks Markes zbog onog incidenta nije završio trku.

Sjajno je startovao već pomenuti Tom Luti, kao i Bred Binder, koji je ubrzo preuzeo lidersku poziciju i držao je prilično dugo. Potom je izgubio od Aleksa Markesa i iza njih se vodila veoma velika borba za pobedničko postolje.

Četiri vozača koji su se borili ne samo za postolje nego i za pobedu nisu završili trku i to su upravo četiri gore pomenuta vozača, a Aleks Markes je potpuno "poludeo" i gurao Baldasarija koji je bio na zemlji.

Posle trke usledio je sportski pozdrav dva vozača, pošto ni jedan ni drugi nisu imali lošu nameru.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar