Још један Бијељинац оде! Из Партизана у Атину!

Партизан остаје и без штопера: Светозар Марковић у Олимпијакосу за 1. 500. 000 евра! Још један посао завршен. . .

Фудбал 19.06.2019 | 22:05
Још један Бијељинац оде! Из Партизана у Атину!
У једном дану две продаје. Обе милионске. Рикардо Гомеш се сели у Уједињене Арапске Емирате у послу који ће премашити 4.000.000 евра, а одмах за њим Партизан напушта и Светозар Марковић. Млади репрезентативац Србије сели се у Олимпијакос.

Начелни договор два клуба је постигнут и талентовани штопер из „класе 2000“ ће одмах по окончању турнира у Италији и Сан Марину продужити за Атину, где ће бити представљен као нову појачање гршког великана. Цифра коју ће црно-бели добити на име обештећења је 1.500.000 евра, што је у датим околноситма задовољавајуће за челнике Парног ваљка.

Марковића су у Хумској 1 најпре вредновали са око 2.500.000 евра, међутим, нико није желео да понуди толики новац. Чак ни италијански клубови, иако су се помињали Сасуоло, Торино и Болоња. Олимпијакос је најпре најавио да је спреман да плати 1.000.000 евра, после чега је кренуло приближавање ставова две стране, да би на крају пао договор да се Света пресели у Пиреј по цени од 1.500.000 евра.

На тај начин биће настављен низ одличне сарадње Партизана и Олимпијакоса у последњих десетак година. Из Београда пут главног града Грчке одлазили су Љубомир Фејса, Марко Јанковић, Марко Шћеповић и УрошЂурђевић, а у супротном смеру, најпре на позајмицу, а затим кроз откуп уговора и проценте, стизали Марко Јанковић и Саша Здјелар. Време је за Светозара Марковића.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар