Граничари спријечили кријумчарење

- Припадници требињске Јединице граничне полиције и Полицијске управе Требиње спријечили су на подручју Гацка кријумчарење 10 килограма марихуане, која је пронађена током контроле возила пасат црногорских регистарских ознака.

Република Српска 08.06.2019 | 18:55
Граничари спријечили кријумчарење
Из Граничне полиције БиХ саопштено је да је аутомобил контролисан синоћ на споредном путу из Равног према Гацку, те да је возач пасата, црногорски држављанин А.А. (34), побјегао у правцу Црне Горе непрегледним кршовитим тереном.

Прегледом пасата службеници су открили 12 пакета опојне дроге испод сједишта, у подвозју и у браницима, због чега ће припадници Јединице граничне полиције Требиње поднијети Тужилаштву БиХ извјештај против држављанина Црне Горе због неовлаштеног промета опојним дрогама.

"Опојна дрога, возило, два мобилна телефона и други предмети биће предати Суду БиХ. Активност на споредном путу из Равног према Гацку, током које је спријечено кријумчарење наркотика, резултат је заједничког рада службеника Граничне полиције БиХ и МУП-а Републике Српске", наведено је у саопштењу.

Из Граничне полиције БиХ поручују да на истоку и сјевероистоку БиХ имају подршку 124 службеника из Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ, Агенције за истраге и заштиту БиХ и МУП-а Републике Српске, који су у координацији припадника Граничне полиције БиХ ангажовани у надзору граничног појаса с циљем спречавања илегалних миграција.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

О_о

08.06.2019 19:42

Ц, ц, ц, ни овај баксуз није изучио ковачки занат на вријеме!

ОДГОВОРИТЕ