Гужва у Градишци и Великој Кладуши

На граничним прелазима Градишка и Велика Кладуша појачан је саобраћај на излазу из БиХ према Хрватској, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Босна и Херцеговина 19.05.2019 | 20:30
Гужва у Градишци и Великој Кладуши
На осталим граничним прелазима фреквенција возила повремено је појачана, али задржавања нису дужа од 30 минута.

АМС подсјећа возаче да о стању у саобраћају на граничним прелазима Градишка, Градина, Нови Град, Козарска Дубица, Рача, Павловића мост, Зупци, Брод, Шепак и Каракај могу да се информишу интернет станице или мобилне андроид апликације Савеза.

(АМС)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ратко

19.05.2019 18:55

За ускрсње празнике сам улазио преко овог прелаза, брука!!!! Кад сам досао на ред, полицајац ме пита"Гдје идес", дословно, цитат. Ја казем идем у курвање, а после тога настаје малтретирање, боље да сам исао у курвање, јефтиније би просао, ове курве у униформама су најгоре, ах, да извињавам се постеним курвама, ови у униформама имају далеко мање морала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

19.05.2019 19:51

Хахахахахах који си ти цар па сто болан ниси реко да идес да тразис ста на белегију неби те мозда малтретирали.

Name

Ратко

19.05.2019 20:09

Ма нисам ја исао у курвање, ови мајмуни у униформама су ме изнервирали јер сам цека сат и по, и после тога постави ти питање које задире у приватни зивот, "Куда идес"?, ста те брига. Ове мајмуне, оооппппссс извињавам се мајмунима, под хитно или едуковати или склонути. Цуо сам за прицу, непроверену, како су то мадјари ресили. У цивилна аута стављали инспекторе и подбацивали их полицајцима, наводно многи одосе у заборав, прица непроверена али идеја одлицна.

Name

Бобо

20.05.2019 18:42

Живим у Градишци и прелазим често. Највећу гужву праве гастарбајтери који се иживљавају кад дођу у завичај,претичу колону,убацују се,бацају смеће. Све оно што у Европи несмију.

Name

патриЈота

20.05.2019 19:46

@Бобо Господине васе тзв. писаније су у опасном сукобу са истином.