Gužva u Gradišci i Velikoj Kladuši

Na graničnim prelazima Gradiška i Velika Kladuša pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Bosna i Hercegovina 19.05.2019 | 20:30
Gužva u Gradišci i Velikoj Kladuši
Na ostalim graničnim prelazima frekvencija vozila povremeno je pojačana, ali zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

AMS podsjeća vozače da o stanju u saobraćaju na graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Novi Grad, Kozarska Dubica, Rača, Pavlovića most, Zupci, Brod, Šepak i Karakaj mogu da se informišu internet stanice ili mobilne android aplikacije Saveza.

(AMS)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Ratko

19.05.2019 18:55

Za uskrsnje praznike sam ulazio preko ovog prelaza, bruka!!!! Kad sam dosao na red, policajac me pita"Gdje ides", doslovno, citat. Ja kazem idem u kurvanje, a posle toga nastaje maltretiranje, bolje da sam isao u kurvanje, jeftinije bi prosao, ove kurve u uniformama su najgore, ah, da izvinjavam se postenim kurvama, ovi u uniformama imaju daleko manje morala.

ODGOVORITE
Name

Zvornik

19.05.2019 19:51

Hahahahahah koji si ti car pa sto bolan nisi reko da ides da trazis sta na belegiju nebi te mozda maltretirali.

Name

Ratko

19.05.2019 20:09

Ma nisam ja isao u kurvanje, ovi majmuni u uniformama su me iznervirali jer sam ceka sat i po, i posle toga postavi ti pitanje koje zadire u privatni zivot, "Kuda ides"?, sta te briga. Ove majmune, oooppppsss izvinjavam se majmunima, pod hitno ili edukovati ili sklonuti. Cuo sam za pricu, neproverenu, kako su to madjari resili. U civilna auta stavljali inspektore i podbacivali ih policajcima, navodno mnogi odose u zaborav, prica neproverena ali ideja odlicna.

Name

Бобо

20.05.2019 18:42

Живим у Градишци и прелазим често. Највећу гужву праве гастарбајтери који се иживљавају кад дођу у завичај,претичу колону,убацују се,бацају смеће. Све оно што у Европи несмију.

Name

patriJota

20.05.2019 19:46

@Бобо Gospodine vase tzv. pisanije su u opasnom sukobu sa istinom.