Видео: Попович полудио, јурио судију по терену!

Тренер Сан Антонио Спарса, Грег Попович, је искључен у трећој четвртини утакмице са Сакраменто Кингсима.  Кад Грег Попович "одлепи". . .  Тренер Сан Антонија бурно је реаговао после једне судијске одлуке на мечу против Сакрамента, након чега је искључен.

Кошарка 01.04.2019 | 17:15
Видео: Попович полудио, јурио судију по терену!
Легендарног стручњака су наљутиле одлуке судија, најпре је Дерику Вајту досуђен прекршај у покушају да направи блок Брину Форбсу.

Већ у следећем нападу Вајт је избио лопту Херисону Барнсу и тврдио је да је она напустила игру пошто ју је последњи дотакао играч Кингса.

То је био моменат у ком је Попович побеснео и залетео се према арбитру, који му је показао пут у свлачионицу.

Подсетимо, Кингси су савладали Спарсе, уз одличне партије Богдана Богдановића и Немање Бјелице.



Сан Антонио је изгубио дуел против Сакрамента (106:113) пред својом публиком, а тренер домаћег тима Грег Попович крај тог меча није дочекао на клупи.

Легендарни Поп искључен је почетком треће четвртине због оштрог приговора судији након одлуке да Дерику Вајту досуди личну грешку у одбрани.

Поповича је жестоко изнервирала судијска одлука, због чега му није само упутио салву оштрих речи, већ је бесан кренуо ка њему, али су га играчи спречили да изазове инцидент.

Тренер Спурса био је веома љут, а осим што је сматрао да је судија погрешио, додатно га је изнервирало то што га је игнорисао док је он "киптао" од беса.  

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар