Video: Popovič poludio, jurio sudiju po terenu!

Trener San Antonio Sparsa, Greg Popovič, je isključen u trećoj četvrtini utakmice sa Sakramento Kingsima.  Kad Greg Popovič "odlepi". . .  Trener San Antonija burno je reagovao posle jedne sudijske odluke na meču protiv Sakramenta, nakon čega je isključen.

Košarka 01.04.2019 | 17:15
Video: Popovič poludio, jurio sudiju po terenu!
Legendarnog stručnjaka su naljutile odluke sudija, najpre je Deriku Vajtu dosuđen prekršaj u pokušaju da napravi blok Brinu Forbsu.

Već u sledećem napadu Vajt je izbio loptu Herisonu Barnsu i tvrdio je da je ona napustila igru pošto ju je poslednji dotakao igrač Kingsa.

To je bio momenat u kom je Popovič pobesneo i zaleteo se prema arbitru, koji mu je pokazao put u svlačionicu.

Podsetimo, Kingsi su savladali Sparse, uz odlične partije Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice.



San Antonio je izgubio duel protiv Sakramenta (106:113) pred svojom publikom, a trener domaćeg tima Greg Popovič kraj tog meča nije dočekao na klupi.

Legendarni Pop isključen je početkom treće četvrtine zbog oštrog prigovora sudiji nakon odluke da Deriku Vajtu dosudi ličnu grešku u odbrani.

Popoviča je žestoko iznervirala sudijska odluka, zbog čega mu nije samo uputio salvu oštrih reči, već je besan krenuo ka njemu, ali su ga igrači sprečili da izazove incident.

Trener Spursa bio je veoma ljut, a osim što je smatrao da je sudija pogrešio, dodatno ga je iznerviralo to što ga je ignorisao dok je on "kiptao" od besa.  

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar