Играча Вориорса свијећа коштала 9.505 долара!

Крилни центар шампионског тима НБА лиге скупо је платио наизглед безазлену шалу - зато што је била на рачун помоћног тренера.

Кошарка 01.04.2019 | 16:30
Играча Вориорса свијећа коштала 9.505 долара!
Џордан Бел пропустио је утакмицу Мемфис - Голден Стејт у среду увече због интерне суспензије.

Аутоматски је остао без дела плате, који у његовом случају износи 9.505 долара, а разлог је шала на рачун помоћног тренера Мајка Брауна.

Како је откривено на Тwиттеру, уз потврду самог играча, Бел је наручио СВЕЋУ по цени од 15 долара и трошак пребацио на Браунову собу.

У тиму Голден Стејта, иначе, постоји обичај да се старији играчи шале на рачун дебитаната тако што у хотелима на њихов рачун наручују ситнице као што су освежавајућа пића и слаткиши, који углавном коштају по неколико долара.

Бел (24) је у својој другој сезони почео да "узвраћа", међутим, сада је направио "грешку у корацима", прво јер свећа са собом носи и еротску конотацију, а уз то се Мајк Браун изнервирао јер је схватио да је ко зна колико пута у прошлости био мета спрдње, а да тога није био свестан.

Ветерани Вориорса покушали су да га одобровоље и објасне му како се то све дешава међу пријатељима, али он није желео ни да чује.

Бел ове сезоне игра за бруто плату од 1.378.242 долара, тако да му девет и по хиљада избијених из џепа неће драстично погоршати квалитет живота, али ће следећи пут вероватно боље размислити са ким се и како зеза...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар