Igrača Voriorsa svijeća koštala 9.505 dolara!

Krilni centar šampionskog tima NBA lige skupo je platio naizgled bezazlenu šalu - zato što je bila na račun pomoćnog trenera.

Košarka 01.04.2019 | 16:30
Igrača Voriorsa svijeća koštala 9.505 dolara!
Džordan Bel propustio je utakmicu Memfis - Golden Stejt u sredu uveče zbog interne suspenzije.

Automatski je ostao bez dela plate, koji u njegovom slučaju iznosi 9.505 dolara, a razlog je šala na račun pomoćnog trenera Majka Brauna.

Kako je otkriveno na Twitteru, uz potvrdu samog igrača, Bel je naručio SVEĆU po ceni od 15 dolara i trošak prebacio na Braunovu sobu.

U timu Golden Stejta, inače, postoji običaj da se stariji igrači šale na račun debitanata tako što u hotelima na njihov račun naručuju sitnice kao što su osvežavajuća pića i slatkiši, koji uglavnom koštaju po nekoliko dolara.

Bel (24) je u svojoj drugoj sezoni počeo da "uzvraća", međutim, sada je napravio "grešku u koracima", prvo jer sveća sa sobom nosi i erotsku konotaciju, a uz to se Majk Braun iznervirao jer je shvatio da je ko zna koliko puta u prošlosti bio meta sprdnje, a da toga nije bio svestan.

Veterani Voriorsa pokušali su da ga odobrovolje i objasne mu kako se to sve dešava među prijateljima, ali on nije želeo ni da čuje.

Bel ove sezone igra za bruto platu od 1.378.242 dolara, tako da mu devet i po hiljada izbijenih iz džepa neće drastično pogoršati kvalitet života, ali će sledeći put verovatno bolje razmisliti sa kim se i kako zeza...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar