Сјајно поређење: Зашто је Санчез као кечап?

Неће, неће, неће, неће. . . И онда хоће! Баш хоће!

Фудбал 18.02.2019 | 15:30
Сјајно поређење: Зашто је Санчез као кечап?
Оле Гунар Солскјер ће на мегдан Челсију у осмини финала ФА Купа морати без Антонија Марсијала и Џесија Лингарда, а то значи и много простора за Алексиса Санчеза...

Једини фудбалер који још "није прорадио" од одласка Муриња, има проблема с формом још од доласка из Арсенала у јануару прошле године, тако да је у дресу "црвених ђавола" до сада забележио тек пет голова и девет асистенција.

Поготком против "тобждија" (3:1) у ФА Купу је наговестио да долазе можда бољи дани за њега, али од тада се није показао, нити је добио праву шансу.

Његови конкуренти су били сјајни, али повреде ће га "натерати" да постане поново стартер, тако да су од њега велика очекивања пред дуел са Челсијем у "најстаријем такмичењу на свету" већ ове вечери на "Стамфорд бриџу" у борби за четвртфинале ФА Купа.

Због тога је о њему говорио и Оле Гунар Солскјер уз занимљиву опаску.

"Када би постигао само један гол, одмах би добио велику дозу самопоуздања. То је проблем када пролазите кроз тешке периоде у каријери и не играте како се од вас очекује, али ми добро знамо да у њему чучи одличан играч.Знате, то је као када имате флашу из које неће да излази кечап, а када изађе одједном - буде га баш много!", нашалио се Норвежанин на конференцији.

Занимљиво је да је управо центарфор "плаваца" Гонзало Игуаин недавно говорио о "кечапу и головима" у истом контексту, откривши да му је такав савет дао Ван Нистелрој, управо бивши саиграч Олеа Гунара Солскјера из дана када су предводили напад Јунајтеда.

"Сви морају да одиграју на високом нивоу", бодрио је своје играче тренер "ђавола"

"Боримо се за ТОП4, са веома снажним тимовима, тако да сад играчи морају да преузму одговорност како се ближи крај сезоне. Мало нам је понос уздрман после пораза од Парижана, вратили смо се у реалност, али против Челсија морамо да се вратимо на старо".

Меч између Челсија и Јунајтеда у петој рунди ФА Купа игра се овог понедељка од 20.30

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар