Sjajno poređenje: Zašto je Sančez kao kečap?

Neće, neće, neće, neće. . . I onda hoće! Baš hoće!

Fudbal 18.02.2019 | 15:30
Sjajno poređenje: Zašto je Sančez kao kečap?
Ole Gunar Solskjer će na megdan Čelsiju u osmini finala FA Kupa morati bez Antonija Marsijala i Džesija Lingarda, a to znači i mnogo prostora za Aleksisa Sančeza...

Jedini fudbaler koji još "nije proradio" od odlaska Murinja, ima problema s formom još od dolaska iz Arsenala u januaru prošle godine, tako da je u dresu "crvenih đavola" do sada zabeležio tek pet golova i devet asistencija.

Pogotkom protiv "tobždija" (3:1) u FA Kupu je nagovestio da dolaze možda bolji dani za njega, ali od tada se nije pokazao, niti je dobio pravu šansu.

Njegovi konkurenti su bili sjajni, ali povrede će ga "naterati" da postane ponovo starter, tako da su od njega velika očekivanja pred duel sa Čelsijem u "najstarijem takmičenju na svetu" već ove večeri na "Stamford bridžu" u borbi za četvrtfinale FA Kupa.

Zbog toga je o njemu govorio i Ole Gunar Solskjer uz zanimljivu opasku.

"Kada bi postigao samo jedan gol, odmah bi dobio veliku dozu samopouzdanja. To je problem kada prolazite kroz teške periode u karijeri i ne igrate kako se od vas očekuje, ali mi dobro znamo da u njemu čuči odličan igrač.Znate, to je kao kada imate flašu iz koje neće da izlazi kečap, a kada izađe odjednom - bude ga baš mnogo!", našalio se Norvežanin na konferenciji.

Zanimljivo je da je upravo centarfor "plavaca" Gonzalo Iguain nedavno govorio o "kečapu i golovima" u istom kontekstu, otkrivši da mu je takav savet dao Van Nistelroj, upravo bivši saigrač Olea Gunara Solskjera iz dana kada su predvodili napad Junajteda.

"Svi moraju da odigraju na visokom nivou", bodrio je svoje igrače trener "đavola"

"Borimo se za TOP4, sa veoma snažnim timovima, tako da sad igrači moraju da preuzmu odgovornost kako se bliži kraj sezone. Malo nam je ponos uzdrman posle poraza od Parižana, vratili smo se u realnost, ali protiv Čelsija moramo da se vratimo na staro".

Meč između Čelsija i Junajteda u petoj rundi FA Kupa igra se ovog ponedeljka od 20.30

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar