Нови хаос у свлачионици Бајерна!

Ковач у рату с играчима, Тијаго му се уносио у лице! А до утакмице са Ливерпулом је много мање од 48 сати. . .

Фудбал 18.02.2019 | 16:15
Нови хаос у свлачионици Бајерна!
Мање од 48 сати остало је до окршаја између Ливерпула и Бајерна, великог дербија осмине финала Лиге шампиона, а Баварци су већ сада у великим проблемима.

Билд је вечерас објавио неколико пикантних детаља из свлачионице Бавараца у којој су наступили велики проблеми на релацији тренер - играчи. Није ни чудо што је шампион једва савладао лоши Аугзбург у петак увече (3:2) с обзиром на дешавања која су претходила.

Најпре, једно од пре две недеље и утакмице са Штутгартом, када је тренер Нико Ковач закаснио пет минута на последњи тренинг уочи дуела. Играчи су били јако бесни јер им је само дан раније Хрват држао лекције како сви морају да дођу на време на тренинг и да неће да им толерише никаква кашњења.

Нови проблеми десили су се данас. Резерве из Аугзбурга - Рибери, Мартинез, Санчес, Рафиња и Дејвис - морале су да тренирају, али Нико Ковач се није појавио на терену. Уместо њега тренинг су водили помоћници, брат му Роберт Ковач и искусни Петер Херман, док је хрватски тренер дан провео у видео-анализи игре Ливерпула. Поменути играчи били су увређени јер нису могли да се препоруче тренеру залагањем.

И на крају трећа тајна из свлачионице Бавараца о којој Билд пише, а то је велики сукоб Ковача и Тијага Алкантаре. Шпански репрезентативац је урлао на тренера по завршетку утакмице са Аугзбургом, а ни хрватски стручњак му није остао дужан. Чак су се у једном тренутку унели један другоме у лице, а разлог је била чињеница да је Ковач заменио Тијага и увео Хавија Мартинеза у 82. минуту.

У сваком случају, није пријатно бити у свлачионици минхенског великана ових дана, а тај ће податак свакако пријати Јиргену Клопу када буде прелистао данашњи Билд.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар