Novi haos u svlačionici Bajerna!

Kovač u ratu s igračima, Tijago mu se unosio u lice! A do utakmice sa Liverpulom je mnogo manje od 48 sati. . .

Fudbal 18.02.2019 | 16:15
Novi haos u svlačionici Bajerna!
Manje od 48 sati ostalo je do okršaja između Liverpula i Bajerna, velikog derbija osmine finala Lige šampiona, a Bavarci su već sada u velikim problemima.

Bild je večeras objavio nekoliko pikantnih detalja iz svlačionice Bavaraca u kojoj su nastupili veliki problemi na relaciji trener - igrači. Nije ni čudo što je šampion jedva savladao loši Augzburg u petak uveče (3:2) s obzirom na dešavanja koja su prethodila.

Najpre, jedno od pre dve nedelje i utakmice sa Štutgartom, kada je trener Niko Kovač zakasnio pet minuta na poslednji trening uoči duela. Igrači su bili jako besni jer im je samo dan ranije Hrvat držao lekcije kako svi moraju da dođu na vreme na trening i da neće da im toleriše nikakva kašnjenja.

Novi problemi desili su se danas. Rezerve iz Augzburga - Riberi, Martinez, Sančes, Rafinja i Dejvis - morale su da treniraju, ali Niko Kovač se nije pojavio na terenu. Umesto njega trening su vodili pomoćnici, brat mu Robert Kovač i iskusni Peter Herman, dok je hrvatski trener dan proveo u video-analizi igre Liverpula. Pomenuti igrači bili su uvređeni jer nisu mogli da se preporuče treneru zalaganjem.

I na kraju treća tajna iz svlačionice Bavaraca o kojoj Bild piše, a to je veliki sukob Kovača i Tijaga Alkantare. Španski reprezentativac je urlao na trenera po završetku utakmice sa Augzburgom, a ni hrvatski stručnjak mu nije ostao dužan. Čak su se u jednom trenutku uneli jedan drugome u lice, a razlog je bila činjenica da je Kovač zamenio Tijaga i uveo Havija Martineza u 82. minutu.

U svakom slučaju, nije prijatno biti u svlačionici minhenskog velikana ovih dana, a taj će podatak svakako prijati Jirgenu Klopu kada bude prelistao današnji Bild.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar