Кико Касиља у Лидсу, Реалу враћа Луњина!

Добра вест и за Ацу Јовановића! Само да се озваничи. . .

Фудбал 16.01.2019 | 11:15
Кико Касиља у Лидсу, Реалу враћа Луњина!
Из најтрофејнијег клуба света у Чемпионшип! Кико Касиља не може баш да буде задовољан, али како у конкуренцији Кејлора Наваса и Тиба Куртое није могао ни до минута у првом тиму Реала ове сезоне растанак је био неминован. Дуго је 32-годишњи голман тражио прави клуб за себе, али ће на крају по свему судећи морати да се задовољи друголигашем Лидсом.

И енглески и шпански медији уверавају да је ту све завршено. Мадридска Марка наводи да је Реал већ кренуо у потрагу за трећим голманом. Мада не мора много да тражи. Андреја Луњина је летос послао на каљење у Леганес, како је Украјинац тамо одиграо само две утакмице јасно је да ни Мадриђанима ништа не значи да он докон седи тамо.

Проблем је само што Леганес има право да одбије Реал, мада се не очекује да ће то и урадити, јер на Пиринејима није паметно нервирати Краљевски клуб без преке потребе. Што ће рећи да Луњин вероватно иде из Леганеса.

Могла би то да буде добра вест и за нашег Александра Јовановића, јер да Реал није опозвао Луњина онда би Украјинац ишао у неки други клуб по минуте. Штавише, Марка пише да је већ било преговора око тога да пролећни део полусезоне проведе на позајмици у Уески, а Јовановић је тамо баш недавно морао да место првог голмана уступи Роберту Сантамарији.

Са том конкуренцијом репрезентативни голман Србије и може да се носи. Да је стигао Луњин било би већ много теже, пошто би Реал вршио притисак да Украјинац брани.

Сад се само чека да се озваничи. Касиља у Лидсу, Луњин у Реалу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар