Kiko Kasilja u Lidsu, Realu vraća Lunjina!

Dobra vest i za Acu Jovanovića! Samo da se ozvaniči. . .

Fudbal 16.01.2019 | 11:15
Kiko Kasilja u Lidsu, Realu vraća Lunjina!
Iz najtrofejnijeg kluba sveta u Čempionšip! Kiko Kasilja ne može baš da bude zadovoljan, ali kako u konkurenciji Kejlora Navasa i Tiba Kurtoe nije mogao ni do minuta u prvom timu Reala ove sezone rastanak je bio neminovan. Dugo je 32-godišnji golman tražio pravi klub za sebe, ali će na kraju po svemu sudeći morati da se zadovolji drugoligašem Lidsom.

I engleski i španski mediji uveravaju da je tu sve završeno. Madridska Marka navodi da je Real već krenuo u potragu za trećim golmanom. Mada ne mora mnogo da traži. Andreja Lunjina je letos poslao na kaljenje u Leganes, kako je Ukrajinac tamo odigrao samo dve utakmice jasno je da ni Madriđanima ništa ne znači da on dokon sedi tamo.

Problem je samo što Leganes ima pravo da odbije Real, mada se ne očekuje da će to i uraditi, jer na Pirinejima nije pametno nervirati Kraljevski klub bez preke potrebe. Što će reći da Lunjin verovatno ide iz Leganesa.

Mogla bi to da bude dobra vest i za našeg Aleksandra Jovanovića, jer da Real nije opozvao Lunjina onda bi Ukrajinac išao u neki drugi klub po minute. Štaviše, Marka piše da je već bilo pregovora oko toga da prolećni deo polusezone provede na pozajmici u Ueski, a Jovanović je tamo baš nedavno morao da mesto prvog golmana ustupi Robertu Santamariji.

Sa tom konkurencijom reprezentativni golman Srbije i može da se nosi. Da je stigao Lunjin bilo bi već mnogo teže, pošto bi Real vršio pritisak da Ukrajinac brani.

Sad se samo čeka da se ozvaniči. Kasilja u Lidsu, Lunjin u Realu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar