Лицемјерни Нил Ворнок са 11 странаца у тиму!

Једва чекам Брегзит, дођавола са остатком света! Приде га плаћа милијардер из Малезије, а директор му је банкар са Кипра.

Фудбал 16.01.2019 | 10:00
Лицемјерни Нил Ворнок са 11 странаца у тиму!
Бити члан Европске уније или не бити? И како изаћи, а да се то финансијски најмање осети? Дилема која последњих месеци мучи британске политичаре који никако да се договоре о коначном сценарију за Брегзит. Чини се да су схватили да су се мало прерачунали кад су водили кампању за излазак из ЕУ и сада не знају шта ће и како ће. Тренер Кардифа Нил Ворнок има јасну поруку за њих, мада је утисак да ни он није баш промислио пре но што је почео да мудрује о томе како ће Великој Британији бити боље без Европе.

Наиме...

“Искрено, не знам зашто политичари не ураде оно што земља жели. Зашто смо уопште и имали проклети референдум ако не ураде тако? Да будем сасвим искрен, једва чекам да изађемо. Биће нам далеко боље. У сваком смислу. И кад је фудбал у питању, то апсолутно. Дођавола са остатком света“, децидиран јеВорнок, иначе познат по жестоком речнику.

Проблем је само што је Ворнок, кад је говорио “дођавола са остатком света“, заборавио да њега у Кардифу плаћа милијардер из Малерије Винсент Тан, да је главни човек клуба Мехмет Далман са Кипра, те да у велшком тиму игра чак 11 странаца и то да не рачунамо Шкоте и Велшане, јер они јесу део Уједињеног краљевства, за разлику од Ираца. Рачуна Ворнок и на Шпанца, Француза, Исланђанина, фудбалере са Филипина, из Габона и Обале Слоноваче, па једног Канађанина... И баш прошле недеље је био у Француској како би преговарао о доласку Аргентинца Емилијана Сале.

Али то Ворноку ваљда није битно?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар