Зашто је Зизу разљутио навијаче Реала?!

Бивши тренер "краљевског клуба" саставио свој идеални тим у који није уврстио играча који је Мадриђанима донео много радости.

Фудбал 11.12.2018 | 10:00
Зашто је Зизу разљутио навијаче Реала?!
Зинедин Зидан прихватио је изазов једног кинеског портала да састави свој идеалан тим свих времена.

Сјајни Француз именовао је укупно 17 играча, међу којима и оних који су још увек актуелни.

Бивши фудбалер и тренер Реала, уврстио је у ту екипу играче "краљевског клуба", али и првотимце ривалске Барселоне - чак њих шест.

На гол је поставио свог земљака Фабијана Бартеза, у одбрамбени ред ставио је четворицу - Немца Карла Хајнца Форстера, који је својевремено играо за Олимпик из Марсеја, Бразилца Карлоса Мозера, још једног саиграча из репрезентације Француске Лорана Блана, као и Серхија Рамоса.

По његовом избору испред њих би лево играли Паоло Малдини, Роберто Карлос и Марсело, док би десно били Кафу и Дани Алвеш.

На средину терена поставио је четири играча - Андреса Инијесту, Клода Макелелеа, Луку Модрића и себе.

А у напад поставио је тројицу играча - легендарног Бразилца Луиса Назариа де Лиму познартијег као Роналдо, Лионела Месија и Нејмара.

Да, добро сте видели - нема Кристијана Роналда!

И навијачи Реал Мадрида нису могли да верују да Зизу у свом иделаном тиму није нашао места за Португалца.

Али то је избор великог Зинедина Зидана. Титуле првака Европе и света са репрезентацијом Француске, пехари Лиге шампиона са Реалом када је био играч и чак три освојене као тренер тог клуба, без поговора потврђују да је он ипак мајстор фудбала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар