Zašto je Zizu razljutio navijače Reala?!

Bivši trener "kraljevskog kluba" sastavio svoj idealni tim u koji nije uvrstio igrača koji je Madriđanima doneo mnogo radosti.

Fudbal 11.12.2018 | 10:00
Zašto je Zizu razljutio navijače Reala?!
Zinedin Zidan prihvatio je izazov jednog kineskog portala da sastavi svoj idealan tim svih vremena.

Sjajni Francuz imenovao je ukupno 17 igrača, među kojima i onih koji su još uvek aktuelni.

Bivši fudbaler i trener Reala, uvrstio je u tu ekipu igrače "kraljevskog kluba", ali i prvotimce rivalske Barselone - čak njih šest.

Na gol je postavio svog zemljaka Fabijana Barteza, u odbrambeni red stavio je četvoricu - Nemca Karla Hajnca Forstera, koji je svojevremeno igrao za Olimpik iz Marseja, Brazilca Karlosa Mozera, još jednog saigrača iz reprezentacije Francuske Lorana Blana, kao i Serhija Ramosa.

Po njegovom izboru ispred njih bi levo igrali Paolo Maldini, Roberto Karlos i Marselo, dok bi desno bili Kafu i Dani Alveš.

Na sredinu terena postavio je četiri igrača - Andresa Inijestu, Kloda Makelelea, Luku Modrića i sebe.

A u napad postavio je trojicu igrača - legendarnog Brazilca Luisa Nazaria de Limu poznartijeg kao Ronaldo, Lionela Mesija i Nejmara.

Da, dobro ste videli - nema Kristijana Ronalda!

I navijači Real Madrida nisu mogli da veruju da Zizu u svom idelanom timu nije našao mesta za Portugalca.

Ali to je izbor velikog Zinedina Zidana. Titule prvaka Evrope i sveta sa reprezentacijom Francuske, pehari Lige šampiona sa Realom kada je bio igrač i čak tri osvojene kao trener tog kluba, bez pogovora potvrđuju da je on ipak majstor fudbala.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar